Ze ontmoetten elkaar op de werkplek en begonnen te daten. Een paar maanden later ging hij bij haar wonen, naar haar eigen huis. Als een gescheiden man, die geen eigendom had (hij heeft haar nooit verteld of hij er ooit een had en of hij het aan zijn ex had nagelaten), was hij blij dat hij geen contract hoefde uit te breiden met een gehuurd appartement.

https://horoscopen.aanmeldpunt.nl/

Tot nu toe goed: ze waren “verliefd”. Ze dromen samen over het leven, “totdat de dood ons scheidt”. Ze genoten ervan om na het werk thuis te komen, op de bank te zitten, naar de zonsondergang te kijken, samen te eten met een goede fles wijn, nacht na nacht, alsof ze het al decennia deden.

http://partnerschap.startsearch.nl/

… En de tijd ging voorbij. En ze raakten aan elkaar gewend – wat ‘gebruikt’ ook betekent. En ze raakten gewend aan de routine van het leven, de structuur van het leven samen.

https://liefde.linktotaal.nl

En toen op een dag uit het niets (of was het een stormachtige dag?) Vroeg hij haar of het goed is dat hij zijn volwassen zoon meeneemt om bij hen te wonen; hij is 20, op dit moment werkloos. Zou ze het erg vinden?

https://vrouw.macrostart.nl

We weten niet of ze het goed vindt of niet. We kunnen geloven dat ze het naar alle waarschijnlijkheid niet erg vond. Immers, wie zal het erg vinden als er zoveel liefde tussen hen is? En trouwens, wat is liefde dan toch, als het niet naar je partner toe gaat, tegemoetkomend aan zijn behoeften en verzoeken?

https://spiritueel.b9.nl

Dus de 20-jarige zoon kwam bij hen wonen.

https://horoscopen.startbewijs.eu

Tot nu toe goed: ze voelde zich een stiefmoeder (hoewel ze niet veel ouder was dan de jongen. Maar helaas, omdat ze geen kinderen van haar had, waarom niet ‘doen alsof’ en spelen alsof ze ‘ haar kind was’? , wat moet ze niet doen voor haar partner?)

Je zou gedacht hebben dat het verhaal hier eindigde. Maar nee: het einde moet nog komen.

https://algemeen.expertpagina.nl/

Enkele maanden gingen voorbij; de zoon woonde nog steeds bij haar thuis (beweerde dat “zodra hij een baan vindt hij zijn eigen huis zal huren”). Ze voelde zich enigszins verraden, bedrogen, maar zei niets. Immers, waarom rock de boot? Waarom de kans nemen dat haar partner boos op haar zal worden? Dit is precies wat ze niet nodig heeft, dat hij boos op haar zal worden, en God verhoede: hij zou haar zelfs kunnen verlaten!

Dus zei ze niets (misschien is het nu tijd om te vermelden dat zij en haar partner zelden of helemaal niet openlijk over problemen hebben gecommuniceerd, hij heeft tenslotte als “man” niet veel gepraat. delen, hoe ze hun avonden samen doorbrengen met het kijken naar de zonsondergang is onbekend, blijkbaar in stilte).

Toch leek alles “soepel” te verlopen. In stilte, met niet veel communicatie, maar soepel (wat dat ook betekent).

https://horoscopen.beginthier.nl

4. Eet voedzaam voedsel.
Je zult je misschien niet realiseren hoe erg je je voelt omdat je er zo aan gewend bent. Probeer een week te eten zoals je weet dat je zou moeten. Let op de belangrijke verandering in hoe je je voelt. Probeer nu wat fast food te consumeren en kijk wat er gebeurt met je gemoedstoestand en je algemene gevoel van welzijn. Je voelt je alsof je per truck bent overreden.

https://liefde.startsensatie.nl

5. Sport of beweeg regelmatig.
Heb je ooit ontdekt hoe geweldig je je voelt als je de sportschool verlaat na een training?Bewegen voelt goed, en je voelt je goed over jezelf om het te doen.

6. Doe iets goeds voor iemand anders.
Dit is een fantastische methode om je aandacht af te leiden van jezelf. Je bent je er meer van bewust dat anderen ook worstelen. Als je vriendelijk bent, krijg je in ruil daarvoor vriendelijkheid en mededogen. Je zult ook een gevoel van trots en voldoening voelen wanneer je een andere persoon helpt.

7. Wees assertief.
Wees open met je verlangens. Je krijgt niet alleen meer kans om precies te krijgen wat je wilt, maar je zult ook meer controle over je leven voelen. Passief zijn leidt tot minder controle, wat in tegenspraak is met innerlijke rust. Wees moedig zonder agressief te zijn.

8. Mediteer.
Meditatie is ontspannend. Het stelt je ook voor om het leven en zijn uitdagingen nauwkeuriger te zien. Dingen zijn vaak beter dan ze lijken. Meditatie kan voorkomen dat je geest een omstandigheid erger maakt dan het in werkelijkheid is.

9. Probeer niet anderen te veranderen.
Je zult net zoveel succes hebben om het weer te veranderen. Het is moeilijk genoeg om jezelf te veranderen. Hoe gaat dat je dan ooit dat lukken met iemand anders?

Het is belangrijk om mentaal en fysiek goed voor jezelf te zorgen. Eet goed, beweeg en blijf trouw aan jezelf. Wees assertief en neem de controle over je leven. Alle verworvenheden ter wereld kunnen innerlijke vrede niet vervangen. Voorkom dat je jaagt op dingen die door de maatschappij als cruciaal zijn aangemerkt. Beslis zelf en leef het leven dat je moest leven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *