Ram (19 maart – 18 april)

https://liefde.linktotaal.nl

Deze maand markeert het begin van een nieuwe financiële cyclus van twee jaar. Je hebt stabiliteit nodig voor je actieve levensstijl en Mars geeft je nu de energie om je financiële spel te verbeteren. Het geheim van je geldspel is smakelijke goederen. Het bezitten van een huis kan een gewicht voelen dat je draagt, maar het is een manier om daadwerkelijk een verbintenis aan te gaan die https://liefde.linkpaginas.nl je vrijmaakt. Koop niet tot mei, maar begin nu te kijken.

Stier (19 april – 19 mei)
https://horoscopen.m4n.nl/

Met Venus retrograde tot medio april, focus je op het verfijnen en herwerken van projecten die je al bent begonnen. Het is een perfecte tijd om terug te gaan en die dingen op te poetsen die een extra touch nodig hebben. Je zult op onverklaarbare wijze in je diepste herinneringen worden getrokken tijdens deze krachtige genezingsperiode. Je zult begrijpen waarom, waar en wie; en je zult ook weten wat je moet doen.

Tweeling (20 mei – 19 juni)
https://vrouw.acbe.eu
Maart is een unieke creatieve maand voor jou, Tweeling. Dit jaar draait het allemaal om het kijken naar en het maken van levensomstandigheden die je nog vele jaren zullen ondersteunen. Dit gaat over meer dan alleen geld; het gaat over je levensstijl en tevredenheid. Het is belangrijk om in het heden te leven; maar onvermijdelijk, moet je op dit moment aan je toekomst denken. Niets hiervan is echter ‘moeilijk’. Uw geheim voor succes is dat eventuele wijzigingen eenvoudig zijn.

Kreeft (20 juni – 21 juli)

https://liefde.pagina-start.com

Houd je oren op de grond en luister naar het ritme van je hart, Kreeft. Laat je niet overhalen of dwingen om teveel aan te nemen. Het is essentieel dat je nu wat ongeplande tijd hebt. Zelfs tijdens geïmproviseerde vakantiedagen denk je aan nieuwe oplossingen voor oud probleem en een aantal aan ideeën om je werk efficiënter te maken. Deze maand is het belangrijk dat je jezelf voedt.

Leeuw (22 juli – 21 augustus)

https://liefde.startee.nl/

Behoud een heldere mentale toestand en je zult snel de omstandigheden van je leven zien veranderen in onmiddellijke manifestatie. Je affirmaties zijn op dit moment goddelijk krachtig. Eenvoud is uw grootste geschenk voor dit jaar – houd de zaken overzichtelijk en laat u niet op een zijspoor brengen. Jupiter en Uranus creëren een paradigmaverschuiving, en voor Leeuw gaat het allemaal om de geest.

Maagd (22 augustus – 21 september)

https://horoscopen.aangevinkt.nl

Kom op en verdien de eer voor uw harde werk en uw bijdragen, Maagd. Als je je over het hoofd gezien of ondergewaardeerd hebt gevoeld, weet dan dat dit gevoel ook zal transformeren. Je waarschuwingscapaciteit is hoog; blijf alert en wees klaar om te reageren op kansen die komen wanneer je ze het minst verwacht. Binnenkort zul je het gevoel hebben dat een gewicht van je schouders is getild.

Weegschaal (22 september – 21 oktober)

https://vrouw.lize.nl/

Voel je niet beperkt door je verleden, Weegschaal. Tegen het einde van dit jaar zullen er veel dingen voor je zijn veranderd, en het is gewoon een kwestie van vertrouwen op je intuïtie. Grote dromen denken groot en houden het concept van een overvloedige oogst voorop. Verplichting is de schaduw van een oud en verouderd mentaal patroon. Je echte plicht is je eigen, gezonde balans.

Scorpio (22 oktober – 20 november)

https://horoscopen.q12.nl

Het is een ongelooflijk rijke tijd om je gewoon af te stemmen op de Universele energieën, Schorpioen. Geef je zorgen prijs en laat de engelen en de Geest voor je zorgen. Je hebt in het aardse rijk gewerkt en nu kun je meer met energie werken. Dit maakt tijd vrij om aan jezelf te werken. De neiging om te zeuren kleine gezondheidsproblemen, https://liefde.startvesting.be zodat ze niet blijven groeien; je weet waar ik het over heb.

Boogschutter (21 november – 20 december)

https://vrouwen.nr1start.nl

Met Saturnus tot december in je bord, heb je hopelijk een positief voordeel op het werk. Hij kan zwaar zijn, maar er zijn ook beloningen die komen met ijver. En het goede nieuws is dat je wat stabiliteit op de lange termijn hebt verdiend. Saturnus in je bord voorspelt wel dat je dit jaar de prijs betaalt voor teveel van alles. Dus, doe rustig en rustig aan en vind tijd om te genieten van de regenbogen.

https://vrouwen.startcenter.nl

Steenbok (21 december – 19 januari)
https://horoscopen.startvista.nl

Je zit in een gunstige cyclus, dus blijf op je missie om van de wereld een betere plek te maken. De wereld heeft helaas nodig wat je moet geven – je kennis, je vaardigheden en je wijsheid. Neem jezelf gewoon niet te serieus, Steenbok. De spanning is vrijgegeven en nu kun je gemakkelijker gerichter en productiever zijn dan ooit tevoren.

Waterman (20 januari – 17 februari)

Dit is een belangrijk moment om met genezers te werken, Waterman. Zoek de modaliteit waar je het meest naar op zoek bent en begin met een systematisch programma dat diep ingaat in je energetische template. Je bent voorbij de eerste laag van chaos gekomen en bent nu vrij om je vitale kern te zuiveren. Herinneringen verschijnen en zelfs mensen en situaties uit vorige levens kunnen verschijnen. Keer altijd naar het Licht.

Vissen (18 februari – 18 maart)

https://liefde.crazylinks.nl

https://liefde.startpalace.be

Je werk wordt meer lonend en minder veeleisend naarmate deze maand vordert. En je energie is goed, ook Vissen. Blijf gefocust en let op subtiele (of niet zo toe) aanwijzingen van het universum. De Ram Nieuwe Maan van 27 maart belicht je financiële sector. Werk met Venus retrograde, ook jij je tweede huis van het verdiende inkomen. Oude projecten nieuw leven inblazen; voed hen nieuw leven en zij zullen je geld geven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *