// Dol zijn op

Als je in een vaste relatie zit en je intuïtie gebruikt, ben je in staat om je geliefde te bevredigen en moeiteloos hun verlangens te combineren met die van jezelf. Als je single bent, trek je liefde aan op een eerlijke, open manier, je openhartige en liefhebbende houding maakt je geliefd bij anderen en helpt om een onvergetelijke indruk bij hen te maken.

Neem de tijd om serieus na te denken over uw romantische leven en beslis of u uw toekomst op lange termijn met iemand anders wilt delen. Als je dat doet en iemand in gedachten hebt, is het belangrijk om erachter te komen of zij er ook zo over denken. Over zo'n belangrijke zaak heb je zekerheid nodig om goed te kunnen plannen.

Als je passies hoog oplopen en je niet in staat bent om iets positiefs aan je gevoelens te doen, raak je gemakkelijk gefrustreerd. Wanneer je iemand probeert te benaderen, die normaal gesproken niets van je zou verwachten, wees dan voorzichtig met wat je suggereert of suggereert dat doordacht is, anders kom je misschien nogal vaag en onoprecht over.

Als je bij de mensen bent waar je het meest om geeft, zit je al snel op dezelfde golflengte als iemand die je als bijzonder beschouwt. Mis geen kans om jezelf bekend te maken of laat je overweldigen door alle aandacht die je krijgt. Laat zien dat je alle vriendelijkheid die je ontvangt waard bent.

U wilt uw relaties verbeteren en laten zien hoe graag u uw dromen wilt verwezenlijken. Als gevolg daarvan probeer je en ben je veel minder onverzettelijk, en geef je gedrag op dat je doel niet goed gediend heeft. Je bent zelfverzekerder en uitnodigender, behandelt mensen die je ontmoet met respect, je laat jezelf weten wie je bent.

Je bent terughoudend in het tonen van 'geven en nemen' in je relatie. Anderen die dicht bij je staan, merken hoe moeilijk je het vindt om je kalmte te bewaren en te ontspannen. Bekijk de dingen vanuit het perspectief van je partner en probeer precies te begrijpen wat ze voelen voordat er beslissingen worden genomen of compromissen worden gesloten.

Als je op gespannen voet lijkt te staan met de wereld, en wat je zegt vaak in strijd is met de meningen van anderen, kun je je onbegrepen gaan voelen, waardoor je meer op scherp en vijandig overkomt jegens degenen van wie je houdt. Probeer kalm en nuchter te reageren en vermijd alles steeds maar weer te bespreken.

Je vult het leven dat je met anderen deelt met liefde en genegenheid. Geliefden genieten van elk moment dat ze met je doorbrengen en waarderen je als een attente en stimulerende minnaar. Je natuurlijke benadering maakt je een aantrekkelijke en begeerlijke partner om te hebben, iets waar je je voordeel mee kunt doen, vooral als je merkt dat je single bent.

U vindt het moeilijk om te communiceren met de mensen om wie u geeft en u vindt het moeilijk om hen precies te vertellen hoe u zich voelt. U kunt gemakkelijk het verkeerde sentiment overbrengen of verkeerd begrijpen wat er wordt gezegd. Er is geen echte reden voor je humeur, probeer het te negeren en het zal net zo snel verdwijnen als het verscheen.

Als herboren grijp je elke gelegenheid aan om tijd door te brengen met je geliefde en te bewijzen hoe romantisch je gevoelens voor hem of haar zijn. Als je single of anders bent, let dan op je glimlach, je warmte en vrijgevigheid, ze vinden je aantrekkelijk. Als er een speciaal persoon is die je wilt, laat het hem dan weten en hij zal met genegenheid reageren.

Elke toewijding aan je partner verbetert je relatie en maakt het beter. Als je single bent, maak je een positieve indruk bij een bepaalde persoon die een ongewone interesse in je toont, die gedijt op je aanmoediging. Het is een goed idee om deze speciale persoon te overtuigen van je romantische bedoelingen.

Door je te concentreren op hoe je je voelt, lijken je emoties toegankelijker en heb je een overweldigende behoefte om bij een speciaal iemand te zijn. Een zelfverzekerde houding maakt indruk op mensen. Als je single bent, controleer dan je bestaande contacten of probeer nieuwe te cultiveren. Word actief, bel persoonlijk en regel een date.

// Gezondheid

Werken aan je conditie met gelijkgestemde individuen beïnvloedt hoe je je fysieke vermogens ontwikkelt en helpt een stressvrije omgeving te creëren die een positief effect heeft op je lichaam en geest. Samen sporten is leuk en ontspannend met een sauna of sportmassage een ideale manier om het warming-down proces af te ronden.

Stressvermindering is een belangrijke gezondheidsfactor, en het verminderen van spanning in je leven is goed voor je, waardoor je je fit en krachtig voelt. Bedenk wat je moet doen om je zo goed te blijven voelen. Kom met een gedegen gezondheidsplan. Als je ambities hebt met betrekking tot een carrière, verbeter dan hoe je met je tijdmanagement omgaat.

Onrealistische verwachtingen kunnen leiden tot teleurstellingen die u moeilijk kunt overwinnen. Probeer je aan te passen aan je gevoelens en herstel van spijt door tijd alleen door te brengen, na te denken over de redenen waarom je zo ontmoedigd bent en jezelf gerust te stellen door iets inspirerends te doen om je vervagende moreel op te krikken.

Zelfs als je het naar je zin hebt en de meest aangename tijd hebt, zorg er dan voor dat je de behoefte van je lichaam aan lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl niet verwaarloost. Uitgebreide wandelingen, heerlijk eten en een ontspannend bad helpen u lichaam en geest met elkaar te verzoenen en zorgen ervoor dat u zich nog meer tevreden voelt met uw gedrag.

Je voelt je sterk en vol energie; je lichaam hunkert naar activiteit en heeft wat aandacht nodig. Maak die achterstallige reis naar de sportschool en doe je best om een fitnesspartner te vinden die je motiveert. Fitness en sport zijn iets waar u veel plezier aan kunt beleven, deze kans kunt omarmen en op natuurlijke wijze uw niveau van lichamelijk welzijn kunt verhogen.

Er is een dwingende kracht die je voortdrijft die moeilijk voor je te controleren is. Terwijl je een zekere mate van terughoudendheid beoefent, besluit je jezelf niet voor de gek te houden door te geloven dat je onoverwinnelijk bent en bewust wat rust en ontspanning te creëren; dan kun je ervaren wat echt heilzaam is voor jou en je lichaam.

Je lichaam reageert normaal gesproken op de stress en spanningen van het leven en geeft je herhaaldelijk signalen om dingen gemakkelijker aan te pakken. Als u zich vaak moe en lusteloos voelt, bedenk dan een manier om uzelf een boost te geven door een comfortabel aantal lengtes bij uw plaatselijke zwembad te combineren met een ontspannend bezoek aan de sauna.

Vol positieve energie en vitaliteit helpt het vinden van de juiste mix van lichaamsbeweging en recreatie bij het creëren van een gezonde geest en lichaam. Je kunt deze energie gebruiken om los te komen van eerder verworven slechte gewoonten en ongezonde activiteiten. Je vastberadenheid is sterk en je verlangen om op te geven is enorm toegenomen.

Als je energiereserves laag lijken, je moe of niet in orde bent, probeer dit gevoel dan te bestrijden door een zekere mate van innerlijke kalmte en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Als u de tijd en de gelegenheid heeft, neem dan een pauze aan zee. Het is heilzaam om intense diepe ademhalingsoefeningen te doen die u revitaliserend zult vinden.

Je lichaam verdient aandacht en je conditie moet voortdurend worden verbeterd. Organiseer indien mogelijk een weekendje gezond bewegen met je partner of een vriend(in). Het is belangrijk dat u traint en uw lichaam nieuw leven inblaast om uw verloren energieniveau te herstellen. Lichaamsbeweging en gezonde voeding dragen bij aan uw welzijn.

Experimenteer, bedenk hoe je ruimte kunt creëren om meer rust in je leven toe te laten. Meditatietechnieken en ontspanningsoefeningen brengen onverwachte resultaten. Wanneer u zich concentreert op het bieden van een rustige omgeving, ervaart u een fijn afgestemd bewustzijn van uw lichaam dat merkbaar reageert op uw inspanning.

Als je behoefte hebt aan wat regelmatige activiteit, combineer je gezonde fasen van activiteit met fasen van kalmte en je lichaam maakt je bewust elke keer dat je acceptabele limieten bereikt. Op deze manier vermijdt u overdreven vertoningen van ongebreidelde oefeningen die nadelige gevolgen kunnen hebben zonder enige mate van terughoudendheid.

// Werk

Ontmoetingen met collega's of klanten blijken heilzaam. Je gastvrije en aangename benadering stelt anderen gerust. Ze willen graag betrokken worden bij uw zakelijke voorstellen en zijn onder de indruk van wat u kunt bijdragen. Vaardigheden die je bezit, zorgen ervoor dat anderen je aanbevelen voor een belangrijke centrale rol.

Als u zich minder onder stress voelt, keert de normaliteit terug en denkt u na over uw toekomstige opties. Een pauze kan je een nieuw perspectief en tijd geven om de volgende oefening te overwegen: Probeer je voor te stellen waar je waarschijnlijk over drie, vijf of tien jaar zult zijn, bedenk wat je moet doen om dat resultaat te realiseren.

Normaal gesproken ben je een evenwichtig persoon, als je je collega's verwarrende signalen lijkt te geven en nogal humeurig lijkt, kan dit tot problemen leiden. Eis niet te veel van hen, maar toon uw enthousiasme voor meer positieve resultaten in plaats van stil te staan bij complicaties die uw samenwerking beïnvloeden.

Een hartelijke sfeer versnelt automatisch de productiviteit rondom. Mensen hebben het gevoel dat ze elkaar opener kunnen benaderen op een vriendelijke manier waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt. Op deze manier communiceren met collega's maakt wat je samen bereikt de moeite waard en geeft voldoening voor alle betrokkenen.

Beslissingen die je neemt hebben blijvende gevolgen voor de ontwikkeling van je loopbaan en markeren een keerpunt in je werkzame leven. Je krijgt de steun van collega's, door rekening te houden met hun mening kun je de elan gaande houden. Ze volgen je vorderingen gretig en kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Je voelt je strijdlustig en verdedigt je standpunt met alle beschikbare middelen. Zo bereik je veel, maar vergeet je rekening te houden met de gevoelens van collega's. Het is veel beter om samen te werken en meer rekening te houden met de mensen met wie u werkt, die niet altijd over hetzelfde niveau van vertrouwen en vaardigheden beschikken als u.

Als je het druk hebt, jezelf onnodig op de voorgrond zet en dit een negatief effect heeft op collega's en je vermogen om als team te werken belemmert, is er geen reden om je te laten afleiden door spanningen of conflicten met collega's, aangezien de omstandigheden waarschijnlijk zullen verbeteren wanneer je ze uiteindelijk meer kunt overwegen.

Ongeacht je eerdere ervaring, zou je nieuwe projecten kunnen ondernemen en je invloedssfeer kunnen verbreden. Je krijgt actieve ondersteuning van collega's die zich op hun gemak voelen om met je samen te werken en die volledig vertrouwen hebben in je vermogen om taken zonder problemen effectief af te ronden, ondanks deadlines.

Wees niet verbaasd als je collega's uit de weg blijven. Zoek in plaats daarvan naar de redenen en denk na over hoe gerechtvaardigd je bent om anderen constant de schuld te geven van alles wat verkeerd is. Laat onderhandelen of langetermijnbeslissingen indien mogelijk aan anderen over en concentreer u gewoon op het naar tevredenheid afronden van uw dagelijkse taken.

Verwacht een vertraging van de procedures op uw werkplek die u ruimte geeft om enkele belangrijke voorstellen te overwegen die nog collectief moeten worden aangepakt. De vriendschappelijke sfeer tussen u en uw collega's motiveert u als team om nieuwe strategieën te organiseren, om uw plan voor succes te realiseren.

Niets stressvols of chaotisch van aard zal u waarschijnlijk in de weg staan. Met een zelfverzekerde aanpak voel je je ontspannen en vol vertrouwen in staat om alle moeilijkheden aan te pakken die je vooruitgang kunnen belemmeren. Vooral gefocust en effectief onder druk, uw collega's zijn onder de indruk van uw expertise.

Ondanks je aanvankelijke twijfels, begrijp je je huidige situatie veel beter dan normaal, en het is heel gemakkelijk om een beslissing te nemen. Je zelfbeheersing en zelfvertrouwen verbeteren je redeneervermogen, plannen zijn duidelijk en meer voor de hand liggend voor je, door te visualiseren dat ze allemaal samenkomen, spoort dit je aan.

// Dol zijn op

In je liefdesleven zijn alle opties open en beschikbaar. Als je al een partner hebt of er nog naar op zoek bent, kun je die met je sensuele kwaliteiten voor je winnen en samen veel plezier beleven. Energie en harmonie zullen voor u beschikbaar zijn, evenals uithoudingsvermogen en zelfbeheersing. Geniet van de liefdevolle tijd die je doorbrengt in zo'n liefdevolle omhelzing.

Concentreer je op wat echt belangrijk is, namelijk je geliefde of als single – iemand die je wenst! Breng geen werkgerelateerde problemen in je liefdesleven. Zoek in plaats daarvan ontspanning en plezier door tegen elkaar aan te kruipen of elkaar een geruststellende massage te geven. Spanningen kunnen gemakkelijk worden opgelost door te vrijen! Wees bereid om extra moeite te doen als je weet dat het nodig is.

Je gevoeligheid en rijkdom aan ideeën maken je een geweldig gezelschap, gemakkelijk om plezier mee te hebben. De tijd lijkt rijp om meer vertrouwen te tonen in je persoonlijke capaciteiten. Het zal zijn vruchten afwerpen, vooral omdat je manier oprecht is; of je nu leuke verhalen vertelt, indruk maakt op een nieuwe date, een spontane reis of een romantische avond met je geliefde – je creatieve flair is onbeperkt!

Het is moeilijk voor u om uw prikkelbaarheid met uw partner onder controle te houden. Het lijkt erop dat u elke gelegenheid aangrijpt om met hen in discussie te gaan. Voor de persoon die van je houdt, is je gedrag een echte afknapper. Je moet met alle denkbare middelen proberen je woede te beheersen en meer open te staan voor een mogelijk compromis. Anders loopt uw relatie waarschijnlijk ernstig gevaar.

Je bent bijzonder charmant en kunt eventuele meningsverschillen die je geliefde beïnvloeden in je voordeel veranderen. Maar pas op dat je niet met de ene hand dingen afbreekt die je net met de andere hebt opgebouwd. Als je single bent, geldt hetzelfde. Houd je voeten op de grond, luister en doe niet alleen alsof je geïnteresseerd bent; geïnteresseerd zijn! Als je oprecht bent, word je serieus genomen.

Je bent onweerstaanbaar, sociaal en extravert, je hebt het vermogen om goed te reageren op mensen die je aantrekkelijk vindt. Het is geweldig om een minnaar zoals jij te hebben, die de juiste instelling heeft, weet hoe hij een relatie moet aangaan en een groot hart heeft. Je zult niet te lang alleen zijn. Uw relatie kan gemakkelijk veranderen in een gelukkig partnerschap en wordt uiteindelijk nog gelukkiger voor u.

Je kunt heel goed opschieten met degenen om wie je het meest geeft en het lijkt erop dat je ook veel positieve invloed hebt op andere mensen die je ontmoet. Ook al lijken jij en je geliefde het van tijd tot tijd niet eens te zijn, jullie zijn allebei in staat om gemakkelijk compromissen te sluiten. Zorg ervoor dat de romantische kant van je relatie niet over het hoofd wordt gezien of zelfs helemaal vergeten wordt.

Als u problemen ondervindt in uw relatie, bent u waarschijnlijk de schuldige. Zolang je het geduld van je partner blijft proberen, zul je niet de vrede en harmonie krijgen die je zo graag wilt. Overtuig ze met een overtuigend argument, in plaats van brute kracht te gebruiken. Als je de middenweg van een compromis kiest, zal een groot deel van het probleem oplossen in de ether en vergeten worden.

Op dit moment ben je de lieveling van iedereen. U kunt gemakkelijk een gesprek aangaan met andere mensen, vooral met degenen die u aantrekkelijk vindt of die u bijzonder leuk vindt. Maak goed gebruik van je populariteit! Ook uw familierelaties; degenen van wie u het meest houdt, zijn erg belangrijk voor u en spoedig zult u de kans krijgen om eindelijk een langdurig meningsverschil op te lossen.

Als er problemen zijn met je liefdesleven en dat is heel goed mogelijk, dan komt dat waarschijnlijk door je egoïstische gedrag. Je bent koppig, onbuigzaam en extreem prikkelbaar; de kleinste dingen kunnen je afschrikken. Geen wonder dat je geliefde extreem geïrriteerd raakt en de score gelijk wil maken. Als u niet veel waarde hecht aan alleen wonen, moet u streven naar langdurige compromissen.

Je bent deze week extreem op jezelf gericht. Hoogstwaarschijnlijk reageert je geliefde niet goed op je overdreven veeleisende manier van doen en voelt hij zich hard behandeld. Als je je egoïstisch blijft gedragen, zal je liefdesleven eronder lijden. Maak er een regel van om uw partner op dezelfde manier te behandelen als u zou willen dat zij u behandelen, met oprecht begrip dat u beiden kunt waarderen.

Wat betreft je liefdesleven – maak je klaar voor een verrassing! Het is zeker tijd voor u om enthousiast te zijn over wat er gaat komen. Eén ding is heel duidelijk; je zult je zeker niet vervelen in de tijd die eraan komt. Toegegeven, uw huidige relaties kunnen behoorlijk verwarrend zijn. Blijf echter koelbloedig en zorg ervoor dat u het beste probeert te maken van eventuele onverwachte veranderingen.

// Gezondheid

U moet nu volop aan lichaamsbeweging doen en volharden in uw gezonde voeding om in topconditie te blijven. Als je geen fitnessroutine hebt, moet je er zeker een opzetten. Aangezien je momenteel goed met mensen overweg kunt, moet je hier goed gebruik van maken om je gezondheid te verbeteren, hetzij door buiten te zwemmen of in een binnenzwembad, je zult meer plezier hebben!

Voor een gezonder leven is het belangrijk om rustperiodes voor jezelf te creëren en tegenwicht te zoeken door lichaamsbeweging en fitnesstraining in je routine op te nemen. Maar blijf met je handen af van kunstmatige of chemische stoffen! Wat mensen ook zeggen, tabletten of andere stimulerende middelen leiden niet tot een goede gezondheid. Als u twijfelt, moet u naar uw betrouwbare arts gaan.

Je energieniveau is redelijk goed in balans, wat het een handig moment maakt om je fysieke conditie te verbeteren. Of het nu gaat om wandelen, joggen of zwemmen – het ontwikkelen van uithoudingsvermogen is belangrijk. Een goede fysieke conditie zal zijn vruchten afwerpen wanneer uw energieniveau laag is. Ook yoga en andere ontspanningstechnieken kunnen zorgen voor een meer duurzame fysieke en mentale stabiliteit.

Je moet het rustig aan doen; je wint niets als je je lichaam overmatig belast door risicovolle vrijetijdsbestedingen te ondernemen; vooral als je al gestrest bent door je normale dagelijkse leven. Bestrijd in plaats daarvan je innerlijke rusteloosheid door ontspanning te vinden in activiteiten waar je meer aan gewend bent en die minder risico's met zich meebrengen. U kunt ook thuis blijven en gewoon niets doen.

De beste manier om uw lichamelijke welzijn op dit moment te behouden, is door uw fysieke oefeningen niet te laat te doen. Gymnastiek en yoga kunnen net zo heerlijk en veeleisend zijn als inline-skaten of soortgelijke activiteiten, maar met veel minder risico op blessures. U hoeft niet per se volledig te stoppen, maar u moet zich zeker zorgen maken over uw veiligheid.

Houd je robuustheid en verbeter je uithoudingsvermogen. Na het werk is het slim om overtollige energie te gebruiken om je fysieke prestaties te verbeteren. Wees fit voor moeilijke tijden, zodat u positief kunt reageren als u een inspannende taak moet uitvoeren. Om je mentale balans te garanderen, moet je niet vergeten om wat meditatieoefeningen te doen.

Je bent in perfecte conditie qua gezondheid. Als je al lang hebt nagedacht over het al dan niet uitdoen van je hardloopschoenen of een fietstraining, dan is dit het moment om dat te doen. Gebruik joggen of fietsen om fit te worden, uithoudingsvermogen op te bouwen en zorg te dragen voor meer vermoeiende en stressvolle tijden. Je moet veel meer moeite doen om je batterijen echt op te laden!

Zelfs als je je momenteel vol energie voelt, is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Herinner jezelf er herhaaldelijk aan om een paar pauzes te nemen. Als je nu te veel van jezelf eist, kan het je langer tegenhouden dan je zou willen. Speciale voorzichtigheid is geboden als je aan teamsport doet; maak niet elke tackle, je zou kunnen eindigen met meer dan een paar blauwe plekken!

Je voelt je bijzonder krachtig, boordevol krachtige energiereserves. Je moet je best doen om dit gevoel zo lang mogelijk te laten duren. Vind een persoonlijke balans tussen lichamelijke inspanning, ontspanning en begrip en cultiveer zo je innerlijke balans en harmonie. Vergeet niet dat er momenten zijn waarop u zich ook precies zo moet voelen.

Je moet enige zelfbeheersing gebruiken; u besteedt veel tijd aan uw trainingsregime. Als je lange dagen hebt gemaakt, is het verstandig om niet ook tot in de vroege uurtjes te feesten. Zorg beter voor jezelf! Problemen die je deze week tegenkomt, zijn niet te beheersen met alcohol of uit frustratie, door jezelf te veel te eten. Alleen rustig aan doen zal nu werken.

In principe kom je deze week zonder gezondheidsproblemen door. Maar uw onzorgvuldige en grillige aanpak kan gemakkelijk leiden tot onvoorziene problemen. U moet uw vermogen om uzelf op een verstandige manier aan te passen, verbeteren; om te meten wat je kunt nemen en wat je niet kunt. Misschien heb je gewoon een time-out nodig? Neem een paar dagen vrij, of een vakantie, en bekijk rustig je doelen en behoeften.

Vergeet niet om altijd tijd en energie voor uw gezondheid te maken, vooral wanneer u wordt geconfronteerd met de opwinding die duidelijk is. Alleen als je een gezond lichaam hebt, kan je geest op een even gezonde manier functioneren. Besteed bijzondere aandacht aan uw lichaam, neem bij het minste teken van zwakte, een klein probleem of zelfs een verwonding passende voorzorgsmaatregelen.

// Werk

Uw vertrouwen wordt gewaardeerd door uw collega's op het werk. Je hebt alle kans om successen te boeken met je enthousiaste aanpak. Maak gebruik van deze tijd en wees niet bang om bij te dragen in de vorm van nieuwe ideeën of suggesties voor verbetering. Mensen luisteren graag naar wat je te zeggen hebt. Misschien ben je binnenkort in de positie om wat meer van je ideeën uit te voeren.

Je wordt snel geprovoceerd door anderen. Houd je in, neem geen wraak en laat je niet verleiden tot onnodige confrontaties met collega's. Diep van binnen weet je precies wat je wilt en voor jezelf wilt bereiken. Luister naar je innerlijke stem en doe je werk zo goed als je kunt. De omstandigheden veranderen en binnenkort heb je misschien een veel invloedrijkere positie – dat is mogelijk probleemloos.

Je beheerst je verantwoordelijkheden vakkundig en brengt rationaliteit en creativiteit op tafel. Dit wordt uiteraard opgemerkt door je collega's en maakt je een graag gezien teamlid. U moet dit momentum gebruiken om projecten vooruit te helpen die voor u belangrijk zijn. Het is gemakkelijk om enthousiasme voor uw ideeën op te wekken bij uw collega's en leidinggevenden, dus ga ervoor!

In plaats van alleen resultaten te krijgen die voortkomen uit ongeduld en humeurigheid, moet u proberen het meeste uit uw werkdruk te halen en uw collega's aan te moedigen. Als je het gevoel hebt dat je dit soort aanpak helemaal niet kunt bereiken, is het misschien verstandig om je helemaal terug te trekken en te ontspannen; ook al is het maar voor een dag – daarna zal het merkbaar gemakkelijker zijn.

Op dit moment moet je het werken in een team vermijden. Er zijn te veel onopgeloste problemen uit je verleden, die leiden tot verhoogde prikkelbaarheid van jouw kant. Dit maakt het gemakkelijk voor mensen om je naar beneden te halen. Je moet stilletjes oplossingen voor problemen bedenken en vervolgens anderen verrassen met resultaten die goed werken. Je bent een productieve werker – zolang je je collega's maar vermijdt!

Je kunt dingen laten gebeuren en enorm effectief zijn. Het voordeel dat je hebt waardoor je een winnaar bent, is het plezier dat je haalt uit de projecten die je onderneemt. Je bent in staat om je doelen te bereiken en rekening te houden met anderen. Je hebt een uitstekend gevoel voor wat je in bepaalde situaties moet doen en zeggen en welke je moet vermijden. Op dat gevoel moet je vertrouwen!

In uw werk zijn er op dit moment positieve resultaten te behalen. Je blijft bij je standpunt en overtuigt moeiteloos je collega's en je leidinggevenden van je favoriete manier van werken. Momenteel blijkt elk team waarvoor u verantwoordelijk bent zeer succesvol te zijn omdat er geen competitieve sfeer is die de implementatie van uw winnende strategie kan verstoren.

Je voelt je meer geagiteerd dan normaal, op het werk kan dit natuurlijk meer zijn dan alleen een belemmering. Blijf daarom uit de buurt van elke taak die onnodige botsingen zou kunnen veroorzaken. Maar als u uw limiet met routinetaken al hebt bereikt, moet u een persoonlijke time-out nemen. Dit is zeker een veel betere aanpak dan iedereen op kantoor van streek maken met uitingen van woede.

Momenteel ben je getipt voor professioneel succes. U levert uitstekende resultaten en ontvangt lovende woorden van uw meerderen of degenen op wie u het meest indruk wilt maken. Ook werk je goed samen met je collega's, wat op zijn beurt de teaminspanning en betere resultaten zal vergemakkelijken. Je moet altijd ongevraagd je hulp aanbieden, anderen zullen dan hetzelfde voor jou doen.

Je moet zelfbeheersing uitoefenen; je ergert je al mateloos aan het minste meningsverschil met je collega's. Je gebrek aan zelfbeheersing kan gemakkelijk een ongegronde verontwaardiging worden die niet helpt. Het tegenovergestelde is waar in de ogen van uw medewerkers; je verliest nogal wat respect. Wees voorzichtig met wat je zegt, geef geen overhaaste reacties, je kunt onherstelbare schade aanrichten!

Je bent assertief, maar je begrip van anderen lijdt daaronder. Er is een dunne lijn tussen dominantie en brutaliteit. U moet bijzonder voorzichtig zijn bij alle onderhandelingen en vergaderingen, vooral als het om financiën gaat. Houd het hoofd altijd koel, anders zou u kunnen ontdekken dat de risico's die u neemt de potentiële verliezen die u uiteindelijk kunt oplopen niet waard zijn.

Je wordt geconfronteerd met een aantal extra en ongebruikelijke uitdagingen. Dit kan een competitieve collega zijn of een nieuwe taak. Neem de tijd om deze nieuwe situatie te verwerken en wees er niet bang voor! Heb vertrouwen in jezelf en benut je volledige potentieel om eindelijk te laten zien waartoe je in staat bent! Er is een kans op botsingen en oppositie – beschouw het als een kans om jezelf te bewijzen.

// Actueel

Als er huisgerelateerde of huishoudelijke plannen in de pijplijn zitten of iets dat je onlangs hebt overwogen, dan kan de Nieuwe Maan op de 9e het groene licht brengen dat je wilt of nodig hebt. Een nieuwe start of een nieuw begin is een aanbieding die betrekking heeft op uw huis, met wie u het deelt, of mogelijk een familielid. Dus wat er ook voorwaarts gaat met je verblijfplaats of clan, je kunt er zeker van zijn dat het welkom zal zijn – of zelfs dat je de lucht in gaat van vreugde.

Als je onlangs de voor- en nadelen hebt afgewogen van het uitspreken van je mening of het maken van een punt, dan zou de Nieuwe Maan op de 9e de communicatielijnen wonderbaarlijk kunnen openen of verbreden. Je bent in staat om het juiste niveau van emotie en passie te brengen in wat je zegt of overbrengt. Je kunt ook iets aankondigen op of rond de 23e, aangezien een Volle Maan je carrière beïnvloedt. Het wordt nog beter nu Jupiter terugkeert om je professionele feelgoodfactor tot december een boost te geven!

Een Nieuwe Maan op de 9e brengt wat waarschijnlijk een zeer welkome nieuwe start of een financieel schone lei zal zijn. Maar u kunt nog een stap verder gaan door een talent of vaardigheid te verkennen of beter te gebruiken om uw inkomen te verhogen. Als studeren of training hierbij zou kunnen helpen, dan brengt een Volle Maan op de 23e een uitstekende focus op alles wat geestverruimend is. Sluit niet uit dat leren of trainen ook uw inkomen of banksaldo een boost geeft.

De druk die je waarschijnlijk de afgelopen weken hebt ervaren, zal waarschijnlijk niet afnemen. Er is een sterke boodschap uit het universum over het tellen van spreekwoordelijke kippen totdat ze zijn uitgekomen, zoals het oude gezegde luidt, vooral als het om geld gaat. Maar het hoogtepunt van juli voor jou is een Nieuwe Maan in je teken op de 9e. Denk dus goed na over waar je een schone lei of een frisse start wilt, want je bent uitgekozen voor iets speciaals!

Je zult deze maand waarschijnlijk te maken krijgen met uitzonderlijke en potentieel intense ontwikkelingen, waarvan de meeste gericht kunnen zijn op liefde en geld. Gelukkig, als Venus van 21 tot half augustus wat magie begint te werken met je inkomsten, zou je een reden moeten hebben om je financieel gerustgesteld te voelen. Dan, vanaf de 29e, komt de machtige Mars in actie om je te helpen geïnspireerd en gemotiveerd te raken om meer te verdienen – of misschien betaald te krijgen wat je verdient!

Gebeurtenissen deze maand kunnen je eraan herinneren dat vriendschappen komen en gaan, en een Nieuwe Maan op de 9e zal van invloed zijn op sociale connecties en je houding ten opzichte van hen. Het echte trompetblazende nieuws is dat Venus op de 21e Maagd binnengaat, gevolgd door Mars op de 29e. Emotioneel, financieel en creatief krijg je een enorme kosmische boost. Maar de Volle Maan op de 23e legt een verband tussen werk en gezondheid. Mogelijk moet er een realistisch of verstandig evenwicht worden gevonden.

Iets met betrekking tot uw carrière dat aan giswerk is onderworpen, kan blijken dat het tastbaarder of succesvoller is dan u dacht. Een nieuwe maan op de 9e markeert een nieuwe start voor jou op professioneel vlak. De ladder van succes kan een lift worden! Je hebt ook een Volle Maan die oprechte expressie en creativiteit verlicht op de 23e. Of het nu iets is dat je maakt of een reden om trots te zijn op een kind, de maand kan eindigen met een heel plezierige of lieve noot!

Een nieuwe maan op de 9e geeft een spreekwoordelijk groen licht voor het nastreven van iets geestverruimends. Studeren, bijscholen of omscholen kunnen mogelijkheden zijn. Maar het kan uw huis- of gezinsopstelling zijn die eind juli aandacht krijgt. Een Volle Maan op de 23e sluit een hoofdstuk af dat betrekking heeft op uw huis en gezin. Maar nu Jupiter op de 28e terugkeert om beide te beïnvloeden, zou je je bewust kunnen zijn van hoe iets binnenlands groter wordt of je optimisme van de schaal haalt!

Een Nieuwe Maan op de 9e brengt een nieuwe start voor 'deep sharing'. Als je een droogte van dichtbij hebt meegemaakt, kan je libido tevreden zijn! Maar ook de gezamenlijke financiën en investeringen worden geraakt. Het kan zijn dat het geld van iemand anders u deze maand ten goede komt. Je hebt ook Venus en Mars die magie gebruiken in je carrière. Professionele ambitie kan merkbaar worden gestimuleerd, en u zult waarschijnlijk een verband zien tussen meer inspanningen op het werk en meer geld.

Met de Nieuwe Maan op de 9e die van invloed is op partnerschappen en verplichtingen, kan de eerste helft van juli betekenen dat je een speciale alliantie of band vormt of versterkt. Maar de dingen kunnen van zoet naar dramatisch veranderen als een Volle Maan op de 23e uw inkomsten nastreeft. Ja, dit zou een einde kunnen maken aan één inkomstenbron. Maar van eind juli tot eind december heeft de gelukkige en optimistische Jupiter weer invloed op uw cashflow. Dus als een financiële deur sluit, lijkt er een andere te openen.

De eerste helft van juli zou kunnen betekenen dat je je werk moet overwegen en een noodzakelijke verandering moet brengen. Een nieuwe maan op de 9e beïnvloedt de dagelijkse routines en biedt ook een nieuwe start met iets dat met gezondheid te maken heeft. Als er een probleem is geweest dat je hebt genegeerd of het nemen van actie heeft uitgesteld, is dit het moment om het te doen. Je hebt dan op de 23e een Volle Maan in je teken. Een nieuw hoofdstuk begint, en als de dingen een beetje emotioneel worden, kan dat nodig zijn om je in een bepaalde richting te duwen.

Een golf van warmte helpt om heerlijke focus te geven aan zaken van het hart en hechte partnerschappen, of een in het bijzonder. Als je dat liefdevolle gevoel kwijt bent, kun je er zeker van zijn dat het op het punt staat terug te keren! Maar partnerschappen, of het nu liefdes- of zakengerelateerd is, zullen ook beter beheersbaar en evenwichtiger aanvoelen. Je hebt dan een Volle Maan die onthechting beïnvloedt, alle dingen spiritueel en mysterieus, evenals genezing. Hoe meer je je geest openstelt voor iets etherisch of buitenaards, hoe meer je ervan zult profiteren.

// Liefde

Tijdens de eerste drie weken van juli kunnen zaken van het hart veel aandacht krijgen. Of je nu vrijgezel of gehecht bent, je liefdesleven kan veel spanning, koude rillingen, wendingen en drama bevatten. Je hebt liefdesplaneet Venus die nauw samenwerkt met roodgloeiende, libido-verhogende Mars. Tot de 21e kunnen liefde en intimiteit van comfortabel naar buiten de schaal gaan. Je hebt deze maand controle over je gepassioneerde lot – en dat kan betekenen dat er een belangrijke beslissing moet worden genomen.

De eerste paar weken van juli kan betekenen dat je je romantische of relatie 'eenden op een rij' moet zetten. Je hebt een kans om de lucht te klaren en te onthullen wat er in je gedachten of in je hart is op manieren die je de laatste tijd misschien hebt geprobeerd te onderdrukken. Maar met Venus die vanaf de 21e tastbare magie bewerkstelligt, gevolgd door Mars op de 29e, wacht ons hartstochtelijke vooruitgang. Het enige wat u hoeft te doen is beslissen of u het wilt of dat u het liever op veilig speelt en er weerstand tegen biedt. Een no-brainer? Absoluut!

Zaken van het hart krijgen deze maand een meer cerebrale of intellectuele sfeer. Hé, je weet hoe sexy een meeting of minds kan zijn! Als je single bent, zou je tot je vreugde kunnen ontdekken dat liefde dichtbij woont. Er is een duidelijk verband tussen je directe omgeving en een liefdesverbinding die wacht op de vonk die nodig is om het tot leven te brengen. Gehecht? Net toen je dacht dat je je partner kende, zou een gesprek rond half juli verhelderend kunnen zijn.

Dit kan een heerlijke maand van gepassioneerde vooruitgang zijn, en het begint met een Nieuwe Maan in je teken op de 9e. Je hebt een nieuwe start of een nieuw begin waar je dat wilt – en je liefdesleven kan hiervan profiteren. Maar het zou de Volle Maan op de 23e kunnen zijn die het begin markeert van een nieuw hoofdstuk over intimiteit. Of je nu vrijgezel of gehecht bent, je kunt je ogen groot en blij maken door wat een versnelling of twee hoger gaat tussen jou en iemand die je duidelijk opwindt!

Er is deze maand een sterke en verregaande focus op zaken van het hart. Tijdens de eerste week van juli kun je beoordelen welke vakjes zijn aangevinkt met liefde en intimiteit en welke niet. Maar je wordt duidelijk over wat je wel en niet wilt in een liefdevolle of intieme verbinding. Gepassioneerde openbaringen en onthullingen wachten op de vraag of er iets naar een nieuw niveau gaat met het object van je genegenheid – of je besluit dat de behoeften van je hart ergens anders kunnen worden bevredigd.

Een nieuwe maan op de 9e zou alleenstaande Maagden meer kunnen opleveren dan vastgebonden maagden. Het markeert het begin van een nieuw begin met één vriendschap, en dingen kunnen van platonisch naar gepassioneerd gaan. Maar met Venus die je teken binnenkomt op de 21e, worden je aantrekkingskracht enorm verbeterd! Dan, met Mars die vanaf de 29e in actie komt, kan je sensuele en charismatische sfeer voor iedereen moeilijk te weerstaan zijn. Liefde en intimiteit gaan van lauw naar roodgloeiend!

Het is misschien pas eind juli dat zaken van het hart speciale aandacht en aandacht krijgen. Een Volle Maan op de 23e richt zich op ware liefde, diepe oprechte expressie en alle romantische dingen. Een nieuw hoofdstuk begint, maar het wordt nog beter als Jupiter van 28 tot het einde van dit jaar dezelfde gebieden beïnvloedt. Of je nu vrijgezel of gehecht bent, je lijkt klaar om te ontdekken wat wordt bedoeld met 'gelukkig in de liefde'.

Zelfs als je niet naar buiten kunt of sociaal bent op een manier die je zou willen, is er een sterk verband tussen sociale interactie en gepassioneerde vooruitgang. Single Scorpions zouden kunnen ontdekken wat er in de geest of in het hart is van iemand die als een vriend wordt gezien. Als je gehecht bent, heb je fantastische planetaire steun die je hoop, dromen en wensen beïnvloedt. Een gedeeld, gekoesterd doel kan van de grond komen, of misschien hebben jij en degene van wie je houdt iets te vieren.

Het kan een aangename vooruitgang zijn die buiten je emotionele sfeer wordt gemaakt, die je opvrolijkt of een sexy lente in je stap brengt. Het kan ook zijn dat je carrière de komende weken het leeuwendeel van de aandacht krijgt. Dat laat je met een kosmische missie om ervoor te zorgen dat zaken van het hart niet in de knel komen wanneer het uitkomt. Misschien zal succes je aantrekkingskracht vergroten. Maar of je nu vrijgezel of gehecht bent, laat je emotionele wereld de toevluchtsoord zijn die je nodig hebt.

Een nieuwe maan die van invloed is op partnerschappen en verplichtingen op de 9e, biedt een nieuwe start of een significante verschuiving in een liefdesverbinding. Deze maangebeurtenis wordt geassocieerd met exclusiviteit, verlovingen of huwelijk. Als je gehecht bent, heb je er baat bij om te besluiten iets anders te doen of je op onbekend romantisch of gepassioneerd terrein te wagen. Maar of je nu alleen bent of voor wie gesproken wordt, na deze maand zal een relatie misschien nooit meer hetzelfde zijn – om de liefste redenen!

Hartzaken kunnen in de eerste week van juli gespannen of onzeker zijn. Maar dit kan te wijten zijn aan het feit dat u een botsing ervaart tussen oud en nieuw. Als je gehecht bent, kan een minnaar zich sterk aan het verleden vastklampen terwijl je nieuw gepassioneerd territorium wilt ervaren. Maar er is een middenweg te vinden. Op de 23e verhoogt een Volle Maan in je teken emoties en kan de katalysator zijn voor een noodzakelijke release. Dus, als onderdrukte gedachten of gevoelens naar boven willen komen, laat ze dan!

Een nieuwe maan op de 9e brengt een nieuwe start met romantiek, oprechte expressie en alle geliefde dingen. Je verzorgende en medelevende kwaliteiten kunnen sterk worden verbeterd, en een minnaar of potentiële lieverd zal waarschijnlijk genieten van aandacht en genegenheid die op hun pad komt. Maar houd er rekening mee dat te veel van beide verstikkend kan zijn. Op de 21e werkt Venus magie met zaken van het hart. Venus wordt vergezeld door Mars op de 29e, en brengt passie die iets zoets en zachts kan veranderen in iets roodgloeiends, ongeacht je relatiestatus!