// Actueel

Beveiligingsproblemen die u de laatste tijd mogelijk zorgen baarden, kunnen deze maand afbrokkelen en uiteenvallen. Er is een solide financiële focus voor de komende weken. Venus verlaat uw bord op de 14e om uw inkomen te verhogen – als u bereid bent meer vertrouwen te investeren in een talent dat u bezit. Een Volle Maan op de 26e schijnt ook een helder licht op geldzaken, met name contanten die geen verband houden met inkomsten. Wat er ook binnenkomt, zal een zucht van verlichting brengen – en het begin van een nieuw hoofdstuk voor u markeren.

April lijkt een beslissende en cruciale maand te worden. Maar als u vanaf de 14e Venus in uw bord heeft, zal dit als een geruststellend kussen fungeren als u nadenkt over toekomstige mogelijkheden. U kunt zich bereid voelen om verschillende aspecten van uw wereld te veranderen. Maar het universum lijkt te denken dat de eerste plaats om te kijken in de spiegel is. Voordat u externe veranderingen aanbrengt, wordt u aangemoedigd om emotionele bagage en zelf gecreëerde obstakels los te laten die u ervan weerhouden te bereiken wat uw hart verlangt te ervaren. Doe beide en zie hoe bevrijd je je voelt!

‘Energiemanagement’ is deze maand nodig. Je zou een sterk gevoel van druk kunnen voelen om talloze borden te laten draaien en verschillende mensen blij te maken. Maar probeer af en toe te stoppen om eerlijk te beoordelen hoeveel van de druk zelf gecreëerd is. Je lijkt een heel belangrijk doel te hebben waar je vastbesloten bent om de nodige aandacht aan te besteden. De nieuwe maan op de 11e is de manier waarop het universum de deur voor je openhoudt terwijl je een belangrijke stap zet om het te bereiken!

Omdat je het waarschijnlijk zo druk en actief hebt, kan april een van die maanden zijn die voorbij vliegen voordat je het weet. Een nieuwe maan op de 11e markeert het begin van een nieuw hoofdstuk – of tijdperk – professioneel. Carrière-gerelateerde plannen die op de achtergrond zijn gemaakt, kunnen vruchten afwerpen. Maar zodra de machtige Mars op de 23e jouw bord binnenkomt, gaat het leven twee versnellingen omhoog! Je hebt eindelijk planetaire ondersteuning voor de wervelwindenergie die je de afgelopen maanden hebt weten te vinden. Maar pas het toe in afgemeten doses.

Iedereen ervaart soms de best gemaakte plannen die mislopen. Hoewel een onverwachte of onverwachte ontwikkeling ertoe kan leiden dat u ‘goed nadenkt’, zult u waarschijnlijk de gunstige positie ontdekken die het u oplevert. U kunt veronderstellingen of starre verwachtingen vinden die u had met betrekking tot hoe iets zou ‘uitkomen’. of vooruitgang betekent een heroverweging of aanpassing van een belangrijke strategie. Maar u vindt het waarschijnlijk niet erg om dit te moeten doen!

Het universum biedt kansen voor jou om deze maand ‘in the money’ te zijn. Je zou kunnen ontdekken dat je de Midas Touch hebt als het gaat om financieel krijgen wat je wilt. Een uitstekende verbinding tussen Mars en Venus op de 6e zou een welkome carrièregerelateerde bonus kunnen opleveren. Maar het kan de nieuwe maan op de 11e zijn die intrigerende inzichten biedt over hoe u uw bankrekening kunt stimuleren met geld dat waarschijnlijk niet gerelateerd is aan uw inkomen.

Hoewel het kan aanvoelen alsof het universum iets bungelt dat tot je verbeelding spreekt, maar net buiten je bereik ligt, betekent dat niet dat je de dupe wordt van een wrede kosmische grap. Wat u aan de horizon ziet wenken, bestaat in ieder geval om te bevestigen hoeveel moeite u bereid bent te investeren om het de uwe te maken. Als je je deze maand extra geïnspireerd of gemotiveerd voelt, kun je er zeker van zijn dat het je helpt stappen te ondernemen om een ​​lang gekoesterde visie om te zetten in iets echts.

Een nieuw blad omdraaien, een slechte gewoonte doorbreken, een dagelijkse routine veranderen of een nieuwe baan vinden – dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat de fantastische Nieuwe Maan op de 11e je te bieden heeft. Iets beginnen of nastreven op het moment van een nieuwe maan is altijd een goed voorteken voor succes, en je ziet er niet uit om teleurgesteld te zijn! Je hebt ook een Volle Maan in je teken op de 26e. Houd er rekening mee dat uw verhoogde emoties een extra, krachtige invloed hebben.

Gedurende het grootste deel van april, tot de 23e, heb je Mars gepassioneerd plezier aan relaties toegevoegd – of explosieve spanning te creëren. Een liefdespartnerschap kan genieten van veel sexy kruiden. Bij elk ander partnerschap – bijvoorbeeld het bedrijfsleven – kunnen meningsverschillen ontstaan ​​die tot iets verhevigers leiden. Maar als jij en een sidekick op dezelfde pagina kunnen komen, kan gedeelde vastberadenheid om samen iets te bereiken echt iets spectaculairs opleveren.

Je begint de maand met liefde en troost. Planeet Venus blijft magie werken als het gaat om je emotionele veiligheid, huis of familie. De nieuwe maan op de 11e beïnvloedt ook alle drie, en brengt een nieuwe start of een nieuw begin voor iets dat verband houdt met uw verblijfplaats of een familielid. Dus maak optimaal gebruik van de kans om te verhuizen, je huis op te fleuren of er een creatieve haven of liefdesnest van te maken!

Wees voorbereid om deze maand de aandacht te trekken! Er is genoeg planetaire activiteit om je liefdesleven of een speciale connectie zoeter te maken. Maar het is de manier waarop je jezelf overbrengt en mogelijk openstelt voor een of twee individuen die deze maand misschien extra speciaal maken. Aan het einde van april heeft een volle maan invloed op je carrière, ambities en status. Dit zet je weer ‘in de schijnwerpers’ op een manier die een welverdiende herkenning zou kunnen inhouden.

Als je opties hebt overwogen om ervoor te zorgen dat er meer ‘geld’ op je bankrekening staat dan ‘maand’, zou je blij kunnen zijn met de aangeboden kosmische ondersteuning. Venus beïnvloedt uw inkomsten tot de 14e. Je hebt ook een nieuwe maan op de 11e, wat een goed voorteken is voor het verbeteren van je inkomen. Hoewel elke inspanning die u deze maand investeert om geld te verdienen, niet voor niets zal zijn, kunt u geld vinden dat verband houdt met uw huis, of een familielid kan uw financiële plaatje rooskleuriger maken!

// Liefde

Je hebt Venus in je bord tot de 14e, wat zowel je allure als de warmte en het comfort in je wereld versterkt. Maar of je nu vrijgezel bent of gehecht, 6 april is een datum voor je dagboek. Oprechte uitdrukking is waarschijnlijk, en u meent elk woord. Een nieuwe maan op de 11e in uw teken betekent een nieuwe start of een nieuw begin waar u maar wilt. Als het vinden van liefde of het versterken van een verbinding belangrijk is, grijp dan deze ‘groene licht’-kans!

Venus glijdt op 14 mei je bord binnen tot 8 mei. De planeet van liefde, troost en oprechte expressie heeft plannen voor je, zowel romantisch als financieel. Maar de onvoorspelbare Uranus schudt Venus op de 22e, en brengt een ontwikkeling teweeg die je hoofd doet draaien of je laat wankelen. Een volle maan op de 26e heeft invloed op partnerschappen en verplichtingen. Het kan intens en zeer emotioneel zijn. Maar je zult zeker houden van wat je te wachten staat als je eenmaal aan de andere kant ervan bent.

Met gepassioneerde en libido-verhogende Mars in uw teken, zult u geen gebrek aan motivatie hebben als het gaat om uw fysieke behoeften. Maar op de 6e voegt Venus een vleugje zoetheid toe om je vurige vastberadenheid te kalmeren. Single? Er bestaat een potentiële liefdesband met vrienden of op een andere manier waarop je sociaal kunt ontmoeten, zelfs online. Gehecht? Dit kan de maand zijn waarin jij en je minnaar meer geïnspireerd voelen om een ​​stap te zetten om een ​​gedeelde visie om te zetten in iets tastbaars.

Zaken van het hart krijgen deze maand een merkbaar stillere sfeer. Dat betekent zeker niet dat er geen mooie ontwikkelingen worden aangeboden. In feite zou er een langzame maar gestage opbouw kunnen zijn naar de krachtige Volle Maan op de 26e. Dit is gericht op je liefdesleven en diepe oprechte expressie. Zeggen dat deze maangebeurtenis intens zou kunnen zijn, is een understatement. Je zult misschien verrast en misschien geschokt zijn door wat er wordt onthuld. Maar de waarheid lijkt aan het licht te komen – en je ziet er naar uit dat je het leuk zult vinden!

Je passie zou deze maand op de sociale scene kunnen worden gericht. Als je op zoek bent naar liefde, dan heb je misschien maar een vleugje vonk tussen jou en iemand nodig om het vastberaden na te jagen. Op de 6e kan een vriend namens jou Cupido spelen, of een platonische connectie wordt iets diepers. Gehecht? U en een geliefde hebben het misschien gehad over het van de grond krijgen van een belangrijke, gedeelde ambitie. Een nieuw niveau van sexy samenwerking is een aanbieding deze maand om ermee aan de slag te gaan!

Je zou kunnen ontdekken dat tijdens de aanloop naar de Volle Maan op de 26e je gedachten en gevoelens met betrekking tot liefde en intimiteit merkbaar dieper worden. Je hebt een kans om diep in nieuwe gepassioneerde rijken te duiken, maar de Volle Maan impliceert sterk dat dit ook intens kan aanvoelen. Als gesprekken of uitwisselingen met een geliefde of potentiële geliefde erin zijn geslaagd om binnen bepaalde veilige grenzen te blijven, kan dat veranderen – plotseling en mogelijk schokkend!

Een maand om nooit te vergeten? Zo ziet het er zeker uit! Je hebt het allemaal laten gebeuren, en het begint met een nieuwe maan op de 11e die partnerschappen en verplichtingen beïnvloedt. Dit belooft gepassioneerde vooruitgang op een bepaald niveau, ongeacht uw relatiestatus. Een andere datum voor je dagboek is de 22e, wanneer liefdesplaneet Venus in botsing komt met onvoorspelbare Uranus. Liefde werkt op mysterieuze manieren – en wat er rond deze tijd onverwachts gebeurt, kan je hart echt doen kloppen.

Klaar voor een achtbaanrit? Dat is wat zaken van het hart deze maand zouden kunnen voelen. Net zoals je het gezellig krijgt, schudt, ratelt en rolt het universum elke comfortzone die je creëert. Gelukkig beïnvloedt Venus vanaf de 14e partnerschappen en verplichtingen. Dit zorgt voor wat comfort en zoetheid. De 22e en 25e brengen een korte, scherpe schok in je liefdesleven. Dan is er natuurlijk de Volle Maan in je bord op de 26e. Emotioneel? Heel! Onthullend? Absoluut!

Je hebt gepassioneerde en libido-versterkende Mars die partnerschappen en verplichtingen beïnvloedt tot de 23e. Dit kan de juiste hoeveelheid pit in een relatie opleveren. Maar het kan er ook voor zorgen dat vonken inferno’s worden als je niet oppast. Een nieuwe maan richt zich op ware liefde en diepe oprechte expressie op de 11e en biedt een schone lei of een nieuw begin, ongeacht je relatiestatus. En nu Venus ook je vooruitzichten op het gebied van liefde en intimiteit vergroot, zul je deze maand zeker met een glimlach eindigen!

Venus bewerkt magie met ware liefde vanaf de 14e, en zaken van het hart krijgen een sterker sensueel gevoel. Volledig gebruik maken van alle vijf de zintuigen kan een opwinding zijn zoals je nog niet eerder hebt ervaren! Op de 22e komt Venus in botsing met onvoorspelbare Uranus. Als je dacht dat je liefdesleven geen verrassing kon bieden, zou je mond open kunnen vallen. Vanaf de 23e richt Mars zich op relaties. Dit zou libido’s aan beide kanten kunnen doen herleven. Maar het kan ook hartstocht in confrontatie veranderen. Wees voorzichtig.

Gepassioneerd Mars laat zich gelden als het gaat om ware liefde en diepe oprechte expressie. Ja, dit kan uw aantrekkelijkheid vergroten. Het kan je ook ongeduldig of agressief maken. Maar misschien is dat wat een geliefde of potentiële geliefde zo aantrekkelijk zou kunnen vinden! Gelukkig voegt Venus een vleugje zoetheid toe aan je gedachten en hoe je communiceert. Of je nu vrijgezel bent of gehecht, het zou geen probleem moeten zijn om de juiste woorden te vinden om iemand van de grond te vegen!

Gepassioneerd Mars beïnvloedt ware liefde, diners bij kaarslicht en alles wat romantisch is vanaf de 23e. Het is alweer twee jaar geleden dat je gezegend bent met deze libido-verhogende planeet. Je meest intieme verlangens konden niet langer geheim worden gehouden. Als je, of je nu vrijgezel bent of gehecht bent, onlangs het seksleven van een boom hebt gehad, staan ​​hartstochtelijke branden op het punt opnieuw te worden aangestoken. Maar Mars wil ook plezier en frivoliteit in je liefdesleven brengen. Dus laat het je eraan herinneren hoe lachen het beste afrodisiacum is.