Verlaag de uitgaven als u vooruit wilt komen. Je moet ze creditcards echt rust gunnen, anders kunnen de rekeningen je achtervolgen, en eerder dan je denkt. Een onverwacht koopje dat je tegenkomt ziet er misschien goed uit, maar koop op dit moment geen nieuw hightech speelgoed op advies van vrienden.

Je hebt nu de neiging om mensen te overweldigen. Als u verantwoordelijk bent voor geschreven documenten, toespraken of openbare optredens, houd daar dan rekening mee wanneer u zich voorbereidt. Grote veranderingen kunnen het gevolg zijn van papierwerk, schriftelijke communicatie en telefoontjes.

Je hebt veel ideeën over investeringen en gedeelde financiële projecten, maar je kunt er misschien niet aan werken omdat de middelen die je nodig hebt niet onmiddellijk beschikbaar zijn. U kunt uw tijd altijd gebruiken om plannen te maken voor de toekomst. Schrijf je ideeën op.

Het kan zijn dat papierwerk, documentatie, reizen en studeren op dit moment een uitdaging zijn. Dus wie zegt dat je je daarop moet concentreren? Je mentale en emotionele energie nu op een positieve manier op je familie en dierbaren richten, kan een helend effect hebben.

Misschien heb je nu de kans om een leidende rol op je te nemen of om boven de massa te staan, maar laat nieuwe autoriteit niet naar je hoofd stijgen. Je zult misschien merken dat sommige van de mensen op wie je rekende om je te steunen, moeten worden uitgelokt en achtervolgd.

Wat op het eerste gezicht een uitdaging lijkt, kan een grote kans worden. Je kunt een vermomde zegen tegenkomen die het traject van je levenspad verandert als je openstaat voor de mogelijkheden. Zoek naar creatieve, ongewone mensen die je ergens heen kunnen brengen.

Het is geen goed idee om de bonen te morsen, roddels te verspreiden of open te staan over een verontrustend geheim, hoe moeilijk dat op dit moment ook is. Stilte is echt goud. Geef tijd en lot een kans om wat magie te bewerken in het leven van een geliefde die dicht bij de rand staat.

Je bent misschien overdreven gefocust op de manier waarop andere mensen op dit moment op je reageren. Vergeet niet dat andere mensen misschien niet aan je denken als ze hun oordeel of reactie geven, ze reageren vanuit hun eigen achtergrond, jeugd of ervaringen.

Een vriend zal waarschijnlijk nu verschijnen met een aantal nogal schaapachtige verontschuldigingen. Blijkt dat je gelijk had in een politieke of sociale discussie die ze iets te serieus namen. Het beste wat u kunt doen, is de verontschuldiging met gratie en nederigheid aanvaarden. Een "ik zei het je toch" kan averechts werken.

Je liefdesleven is op dit moment een soort achtbaan. Je hebt alle plotwendingen van een Victoriaanse roman. Probeer nu geduldig te zijn met je partner. Jullie maken allebei behoorlijk dramatische veranderingen door en je hebt elkaars steun nodig.

Een kleine verandering in dieet of dagelijkse routine kan een grote winst opleveren voor uw algehele welzijn, vooruitzichten en uiterlijk. Met heel weinig inspanning kunnen de dingen drastisch veranderen. Misschien vindt u een gedeelde fitnessles meer dan alleen uw fysieke fitheid.

Thuis- en gezinskwesties lijken op dit moment om je heen te draaien, maar je zult misschien merken dat het erg moeilijk is om iemand ertoe te brengen zich te committeren aan de noodzakelijke veranderingen die groei zullen brengen en de harmonie zullen herstellen. Je kunt dingen nu niet "maken", dus laat het zo. Het lost zichzelf op als de tijd rijp is.