// Actueel

Er kunnen momenten zijn waarop u vastbesloten bent om alleen een geïnspireerd idee of plan na te streven. U weet wat u wilt en ziet het misschien niet nodig om iemand erbij te betrekken. Maar het kan ook gebeuren dat u uw lijst met vertrouwde mensen raadpleegt en indien nodig hun steun inroept. Wees dus bereid om indrukwekkende resultaten die u in uw eentje kunt bereiken in evenwicht te brengen door gebruik te maken van de hulp of op ervaring gebaseerde wijsheid die anderen kunnen bieden. Anderen zullen waarschijnlijk graag helpen.

Deze maand kunnen er situaties zijn waarin de omstandigheden een ‘push / pull, stop / start’-gevoel hebben. Je zou enthousiast kunnen zijn om een ​​plan na te streven of een kans te grijpen die tot je verbeelding spreekt. Maar u kunt ook plotseling remmen als u merkt dat de verandering en onrust die daarmee gepaard gaat het leven moeilijk of ongemakkelijk zal maken. Dat kan zijn dat uw hoofd onnodig voorzichtig is. Er moet naar de boodschap van uw hart worden geluisterd als deze u zegt te slaan terwijl het strijkijzer heet is!

Februari zou wel eens een cruciale maand kunnen zijn als het gaat om leren of je geest verruimen. Hoewel er veel in voorbereidingsfase is, zou je geen twijfel kunnen hebben over het nieuwe gebied waar je naartoe gaat met iets dat te maken heeft met onderwijs, publicatie, media of reizen. De kansen die u aan de horizon ziet opdoemen, zijn reëel. Zodra een belangrijk plan het groene licht krijgt rond de 11e, zal de richting waarin u wordt aangespoord om naartoe te gaan glashelder zijn.

Als het bevederen van uw nest of het verbeteren van de stabiliteit en veiligheid de laatste tijd prioriteiten zijn geweest, dan kunnen komende gebeurtenissen een golf van geruststelling brengen. U kunt rond de 11e manieren bedenken om uw banksaldo te verhogen met geld dat losstaat van uw inkomsten. Ideeën of hersengolven om een ​​andere inkomstenstroom te creëren of met betrekking tot een investeringsbehoefte en verdienen uw aandacht. Je hebt gelijk als je denkt dat sommige meer bevatten dan kleine goudklompjes!

Als een romantische of zakelijke relatie onzeker of richtingloos heeft gevoeld, dan is de 11e een datum voor je dagboek! A New Moon biedt een nieuwe start met een partnerschap – en daarbij zou een gevoel van warmte en comfort kunnen horen. Maar eind februari zou uw aandacht kunnen verschuiven naar uw inkomsten. Een Volle Maan op de 27e markeert het einde van een financieel hoofdstuk. De sleutel tot het openen van een nieuwe deur kan inhouden dat u gebruikmaakt van vaardigheden of talenten die te lang onderbenut zijn.

Je zou frustratie of onzekerheid kunnen ontdekken die je onlangs hebt gediend. Als Mercurius achteruit gaat, kunt u opnieuw beoordelen hoe en waar uw tijd of inspanningen effectiever kunnen worden besteed. Gelukkig kan de richting waarin je gaat rond de 11e duidelijker worden. Een nieuwe baan, loskomen van vermoeide routines en slechte gewoonten, of een nieuw gezondheidsregime zou duidelijk kunnen worden aangegeven. Je hebt verbeterde energieniveaus nodig voor wat er op je afkomt!

U zou kunnen beoordelen wat u te bieden heeft – of hoe u het zou beheren – een werkgerelateerd plan of project. Samenwerking is de sleutel om iets te laten slagen, en collega’s kijken misschien naar u voor richting. Als Venus professioneel magisch werkt, zou je de juiste aandacht kunnen trekken – vooral met een autoriteitsfiguur. Als u onlangs het gevoel had dat u een werkgever eraan moest herinneren waarom u een aanwinst voor hun bedrijf bent, dan moet u deze maand misschien ‘het vuur in de lucht houden’!

Er zou deze maand een sterke nadruk kunnen liggen op huis- of gezinsgerelateerde veranderingen en verbeteringen. Als u nog nooit oog in oog hebt gehad met een familielid of iemand met wie u uw verblijfplaats deelt, dan kan het oplossen van deze kwestie de komende weken een prioriteit worden. Maar een nieuwe maan op de 11e brengt op de een of andere manier een nieuwe start en een schone lei voor je huis of huiselijke opstelling. Als u kunt verduidelijken wat u wilt dat het volgende hoofdstuk is of brengt, kan het gebeuren!

Deze maand kun je je afvragen waarom er misverstanden ontstaan ​​of dat je een vreemde taal spreekt. Maar laat geen frustratie ontstaan. Rond de 11e kon je borden zien die een nieuwe weg vooruit aangeven met iets communicatiegerelateerd. Na de 20e zou u er geen twijfel over moeten hebben hoe of waarom een ​​kans die inhoudt dat u uzelf overbrengt, verkoopt of onderhandelt, moet worden aangegrepen. U zult ook gelijk hebben als u gelooft dat aanpassingen of compromissen van uw kant nodig zijn.

Van de 1ste tot de 20ste kan verwarring ontstaan ​​over wat u verdient, uitgeeft of spaart. Maar je hebt een kans om je inkomen te stroomlijnen en plannen op middellange en lange termijn te maken om financiële doelen te bereiken. Het goede nieuws is dat u op of rond de 11e een duidelijke indicatie of ‘groen licht’ kunt krijgen om een ​​plan of onderneming te beginnen om uw inkomsten te verhogen en uw bankrekening een boost te geven. Wat er gebeurt, moet The Wolf van uw deur of uw bankdirecteur stil houden!

Februari is jouw maand om te stralen, mijn Waterman-vriend! Een opeenhoping van planeten in uw teken maakt deze maand er een om nooit te vergeten, om vele goede redenen. De eerste indicaties van tastbare vooruitgang kunnen rond de 11e aankomen, terwijl het universum wacht op instructies van jou over wat je wilt veranderen, succes mee wilt ervaren of beide. Je zou tot je vreugde kunnen ontdekken dat tenminste één idee waarvan je dacht dat het vergezocht of onhaalbaar was, ook een serieuze potentie heeft!

Als je merkt dat je deze maand constant naar het verleden kijkt, geloof dan niet dat dit het steeds moeilijker maakt om vooruit te komen. Hiervoor zijn noodzakelijke en nuttige redenen. Je zou kunnen inhouden dat je accepteert waar emotionele genezing nodig is voordat je naar succes kunt springen. Maar gebeurtenissen en dromen bieden ook psychologische en mogelijk spirituele aanwijzingen. Kijk hoe sommigen antwoorden geven waarop u hebt gewacht en geef een nieuwe richting aan die u moet inslaan.

// Liefde

Deze maand bieden de liefdesgoden extra speciale ondersteuning, of je nu alleenstaand of gehecht bent. Als je alleen bent en je je afvraagt ​​of een vriendschap van platonisch naar diep intiem kan gaan, kan het gebeuren. Gehecht? Met positieve energie die je dierbaarste hoop, dromen en wensen doordringt, kan een gekoesterde ambitie die met een minnaar wordt gedeeld, veranderen van een visie in iets tastbaars of echts. Wees dus erg kieskeurig over wat je wenst!

Of je nu vrijgezel bent of gehecht, het gepassioneerde momentum kan gedurende de hele maand februari toenemen, met als hoogtepunt een Volle Maan op de 27e. Deze maangebeurtenis richt zich op ware liefde, oprechte expressie en intimiteit. Maar de sleutel om jezelf echt onder te dompelen in de aangeboden magie, is te accepteren dat liefde werkt voor haar eigen agenda. Schuif vastgeroeste overtuigingen, plannen of starre verwachtingen opzij en laat liefde zich ontvouwen of vooruitgaan zoals het wil!

Een samenkomst van geesten leidt deze maand tot hartkloppingen. Iets tussen jou en het voorwerp van je genegenheid zou veel formeler kunnen worden. Zelfs als jij en je minnaar fysiek niet naar warmere of meer inspirerende oorden kunnen gaan, kan er iets spannends en hechts zijn aan het maken van plannen om dat te doen. Je wordt aangemoedigd om romantisch en intiem groter, brutaler en breder te denken. Geloof dat hierdoor gepassioneerde dividenden worden aangeboden.

Deze maand zou je meer dan één zoete herinnering kunnen ontvangen waarom eventuele veranderingen waar je de laatste tijd weerstand aan had of waar je bang voor was, welkom en magisch zouden kunnen zijn. Waar je je misschien hebt vastgeklampt aan wat bekend is of je emotioneel stabiel voelt, kun je ervoor kiezen om te zien wat er gebeurt door een grens te verleggen of een risico te nemen met je hart. Geloof dat er gepassioneerde beloningen worden aangeboden door meer emotioneel en fysiek ruimdenkend te zijn. Laat de voorzichtigheid los en kijk wat er gebeurt of zich ontwikkelt!

Veel planetaire activiteit beïnvloedt partnerschappen en verplichtingen. Op de 11e luidt een nieuwe maan een nieuw begin in of biedt een schone lei met één verbinding. Maar een mooie link tussen de verliefde Venus en de optimistische Jupiter kan een ontwikkeling teweegbrengen die je hart verblijdt of een heel sexy lente in je stap zet. Als u zich meer gerustgesteld of zelfverzekerd voelt, kan dit ertoe leiden dat u emotioneel of intiem minder op uw hoede bent. Je zou ook kunnen genieten van wat er als resultaat gebeurt!

Een Volle Maan in uw bord op de 27e kan de emoties verhogen. Maar Volle Manen kunnen naar de oppervlakte brengen wat er verborgen is. Of je nu vrijgezel bent of gehecht, als je iets hebt dat je tegen iemand wilde zeggen maar ervoor koos om dat niet te doen, zou er een vrijlating of openbaring op de kaart kunnen staan. Je hebt ook Venus die partnerschappen en verplichtingen beïnvloedt vanaf de 25e. Kies dus uw moment om uw waarheid te onthullen – en geloof dat er iets zoets en verrukkelijks wacht!

Een sterke romantische en liefdevolle sfeer doordringt je wereld deze maand. Maar de eerste drie weken kunnen inhouden dat je opnieuw moet beoordelen wat je wilt aan liefde en intimiteit. Dit kan ook een tijd zijn waarin een vroegere vlam weer verschijnt. Maar kijk wat er gebeurt met een nieuwe maan op de 11e, vergezeld van een prachtige link tussen Venus en Jupiter. Uw romantische omstandigheden kunnen de komende weken veranderen. Wees bereid om te gaan waar je nog nooit eerder bent geweest, romantisch en intiem!

Deze maand heeft veel planetaire activiteit invloed op en versterkt je emotionele basis. Maar het kan zijn dat de zaken van het hart pas op de 25e zoeter of intiemer worden. Venus begint wat magie te bewerken met ware liefde, oprechte expressie en nabijheid. Je zou je gevoelens kunnen overbrengen met de welsprekendheid van een dichter en een geliefde er geen twijfel over laten bestaan ​​dat je elk woord meent. Bereid je voor om je meer geliefd en getroost te voelen – en als je single bent, gewild!

Zaken van het hart kunnen op een laag pitje worden gezet als u zich concentreert op carrièregerelateerde vooruitgang. Wees dus niet verbaasd als je liefdesleven de eerste weken sluimerend aanvoelt. Maar u kunt er zeker van zijn dat de zaken weer oppakken na de 20e, zodra Mercurius weer in actie komt. Gebruik deze ‘Mercury-downtime’ dus om uw liefdesleven opnieuw te beoordelen of te beslissen hoe u een romantische snafu aanpakt en oplost. (Als je denkt dat een berg kan worden gemaakt van een molshoop, heb je gelijk!)

Als februari begint, zou je kunnen weten wat je tegen een geliefde of potentiële geliefde zou willen zeggen. Dit verlangen zou ook kunnen toenemen. Maar vanaf de 25e beïnvloedt liefdesplaneet Venus denkprocessen en communicatie. Tot 21 maart zou het gemakkelijk kunnen zijn om over te brengen wat u bezighoudt of in uw hart zit. Dus vervang je Steenbok-‘laten we maar meteen ter zake komen’ -benadering door een sexy en lieve manier met woorden die elke romanschrijver jaloers kunnen maken!

Het is fantastisch om de planeet van liefde, Venus en optimisme-en-feelgood-factor-boostende Jupiter in je bord te hebben. De manier waarop deze twee samenkomen op de 11e is een buitengewoon goed voorteken voor zaken van het hart. Niet alleen zal een golf van warmte en vreugde uw wereld doordringen, maar een nieuwe maan in uw teken op dezelfde dag markeert het begin van een nieuw hoofdstuk met een al dan niet ontluikende relatie. Je voelt de liefde deze maand, Waterman – en het wordt tijd!

Het grootste deel van februari is Venus weggestopt, onzichtbaar, niet in staat om gepassioneerde magie te bewerken. Maar Venus komt je bord binnen op de 25e, waardoor je in de frontlinie komt voor verhoogde aantrekkelijkheid, sensualiteit en sexiness. Een Volle Maan op de 27e markeert ook een nieuw hoofdstuk met een partnerschap of verbintenis. Overtuig jezelf er niet van dat je in de eerste weken van februari romantische of intieme kansen hebt gemist. Tegen het einde van de maand voelt u zich waarschijnlijk heel anders!