// Actueel

Als er huisgerelateerde of huishoudelijke plannen in de pijplijn zitten of iets dat je onlangs hebt overwogen, dan kan de Nieuwe Maan op de 9e het groene licht brengen dat je wilt of nodig hebt. Een nieuwe start of een nieuw begin is een aanbieding die betrekking heeft op uw huis, met wie u het deelt, of mogelijk een familielid. Dus wat er ook voorwaarts gaat met je verblijfplaats of clan, je kunt er zeker van zijn dat het welkom zal zijn – of zelfs dat je de lucht in gaat van vreugde.

Als je onlangs de voor- en nadelen hebt afgewogen van het uitspreken van je mening of het maken van een punt, dan zou de Nieuwe Maan op de 9e de communicatielijnen wonderbaarlijk kunnen openen of verbreden. Je bent in staat om het juiste niveau van emotie en passie te brengen in wat je zegt of overbrengt. Je kunt ook iets aankondigen op of rond de 23e, aangezien een Volle Maan je carrière beïnvloedt. Het wordt nog beter nu Jupiter terugkeert om je professionele feelgoodfactor tot december een boost te geven!

Een Nieuwe Maan op de 9e brengt wat waarschijnlijk een zeer welkome nieuwe start of een financieel schone lei zal zijn. Maar u kunt nog een stap verder gaan door een talent of vaardigheid te verkennen of beter te gebruiken om uw inkomen te verhogen. Als studeren of training hierbij zou kunnen helpen, dan brengt een Volle Maan op de 23e een uitstekende focus op alles wat geestverruimend is. Sluit niet uit dat leren of trainen ook uw inkomen of banksaldo een boost geeft.

De druk die je waarschijnlijk de afgelopen weken hebt ervaren, zal waarschijnlijk niet afnemen. Er is een sterke boodschap uit het universum over het tellen van spreekwoordelijke kippen totdat ze zijn uitgekomen, zoals het oude gezegde luidt, vooral als het om geld gaat. Maar het hoogtepunt van juli voor jou is een Nieuwe Maan in je teken op de 9e. Denk dus goed na over waar je een schone lei of een frisse start wilt, want je bent uitgekozen voor iets speciaals!

Je zult deze maand waarschijnlijk te maken krijgen met uitzonderlijke en potentieel intense ontwikkelingen, waarvan de meeste gericht kunnen zijn op liefde en geld. Gelukkig, als Venus van 21 tot half augustus wat magie begint te werken met je inkomsten, zou je een reden moeten hebben om je financieel gerustgesteld te voelen. Dan, vanaf de 29e, komt de machtige Mars in actie om je te helpen geïnspireerd en gemotiveerd te raken om meer te verdienen – of misschien betaald te krijgen wat je verdient!

Gebeurtenissen deze maand kunnen je eraan herinneren dat vriendschappen komen en gaan, en een Nieuwe Maan op de 9e zal van invloed zijn op sociale connecties en je houding ten opzichte van hen. Het echte trompetblazende nieuws is dat Venus op de 21e Maagd binnengaat, gevolgd door Mars op de 29e. Emotioneel, financieel en creatief krijg je een enorme kosmische boost. Maar de Volle Maan op de 23e legt een verband tussen werk en gezondheid. Mogelijk moet er een realistisch of verstandig evenwicht worden gevonden.

Iets met betrekking tot uw carrière dat aan giswerk is onderworpen, kan blijken dat het tastbaarder of succesvoller is dan u dacht. Een nieuwe maan op de 9e markeert een nieuwe start voor jou op professioneel vlak. De ladder van succes kan een lift worden! Je hebt ook een Volle Maan die oprechte expressie en creativiteit verlicht op de 23e. Of het nu iets is dat je maakt of een reden om trots te zijn op een kind, de maand kan eindigen met een heel plezierige of lieve noot!

Een nieuwe maan op de 9e geeft een spreekwoordelijk groen licht voor het nastreven van iets geestverruimends. Studeren, bijscholen of omscholen kunnen mogelijkheden zijn. Maar het kan uw huis- of gezinsopstelling zijn die eind juli aandacht krijgt. Een Volle Maan op de 23e sluit een hoofdstuk af dat betrekking heeft op uw huis en gezin. Maar nu Jupiter op de 28e terugkeert om beide te beïnvloeden, zou je je bewust kunnen zijn van hoe iets binnenlands groter wordt of je optimisme van de schaal haalt!

Een Nieuwe Maan op de 9e brengt een nieuwe start voor 'deep sharing'. Als je een droogte van dichtbij hebt meegemaakt, kan je libido tevreden zijn! Maar ook de gezamenlijke financiën en investeringen worden geraakt. Het kan zijn dat het geld van iemand anders u deze maand ten goede komt. Je hebt ook Venus en Mars die magie gebruiken in je carrière. Professionele ambitie kan merkbaar worden gestimuleerd, en u zult waarschijnlijk een verband zien tussen meer inspanningen op het werk en meer geld.

Met de Nieuwe Maan op de 9e die van invloed is op partnerschappen en verplichtingen, kan de eerste helft van juli betekenen dat je een speciale alliantie of band vormt of versterkt. Maar de dingen kunnen van zoet naar dramatisch veranderen als een Volle Maan op de 23e uw inkomsten nastreeft. Ja, dit zou een einde kunnen maken aan één inkomstenbron. Maar van eind juli tot eind december heeft de gelukkige en optimistische Jupiter weer invloed op uw cashflow. Dus als een financiële deur sluit, lijkt er een andere te openen.

De eerste helft van juli zou kunnen betekenen dat je je werk moet overwegen en een noodzakelijke verandering moet brengen. Een nieuwe maan op de 9e beïnvloedt de dagelijkse routines en biedt ook een nieuwe start met iets dat met gezondheid te maken heeft. Als er een probleem is geweest dat je hebt genegeerd of het nemen van actie heeft uitgesteld, is dit het moment om het te doen. Je hebt dan op de 23e een Volle Maan in je teken. Een nieuw hoofdstuk begint, en als de dingen een beetje emotioneel worden, kan dat nodig zijn om je in een bepaalde richting te duwen.

Een golf van warmte helpt om heerlijke focus te geven aan zaken van het hart en hechte partnerschappen, of een in het bijzonder. Als je dat liefdevolle gevoel kwijt bent, kun je er zeker van zijn dat het op het punt staat terug te keren! Maar partnerschappen, of het nu liefdes- of zakengerelateerd is, zullen ook beter beheersbaar en evenwichtiger aanvoelen. Je hebt dan een Volle Maan die onthechting beïnvloedt, alle dingen spiritueel en mysterieus, evenals genezing. Hoe meer je je geest openstelt voor iets etherisch of buitenaards, hoe meer je ervan zult profiteren.

// Liefde

Tijdens de eerste drie weken van juli kunnen zaken van het hart veel aandacht krijgen. Of je nu vrijgezel of gehecht bent, je liefdesleven kan veel spanning, koude rillingen, wendingen en drama bevatten. Je hebt liefdesplaneet Venus die nauw samenwerkt met roodgloeiende, libido-verhogende Mars. Tot de 21e kunnen liefde en intimiteit van comfortabel naar buiten de schaal gaan. Je hebt deze maand controle over je gepassioneerde lot – en dat kan betekenen dat er een belangrijke beslissing moet worden genomen.

De eerste paar weken van juli kan betekenen dat je je romantische of relatie 'eenden op een rij' moet zetten. Je hebt een kans om de lucht te klaren en te onthullen wat er in je gedachten of in je hart is op manieren die je de laatste tijd misschien hebt geprobeerd te onderdrukken. Maar met Venus die vanaf de 21e tastbare magie bewerkstelligt, gevolgd door Mars op de 29e, wacht ons hartstochtelijke vooruitgang. Het enige wat u hoeft te doen is beslissen of u het wilt of dat u het liever op veilig speelt en er weerstand tegen biedt. Een no-brainer? Absoluut!

Zaken van het hart krijgen deze maand een meer cerebrale of intellectuele sfeer. Hé, je weet hoe sexy een meeting of minds kan zijn! Als je single bent, zou je tot je vreugde kunnen ontdekken dat liefde dichtbij woont. Er is een duidelijk verband tussen je directe omgeving en een liefdesverbinding die wacht op de vonk die nodig is om het tot leven te brengen. Gehecht? Net toen je dacht dat je je partner kende, zou een gesprek rond half juli verhelderend kunnen zijn.

Dit kan een heerlijke maand van gepassioneerde vooruitgang zijn, en het begint met een Nieuwe Maan in je teken op de 9e. Je hebt een nieuwe start of een nieuw begin waar je dat wilt – en je liefdesleven kan hiervan profiteren. Maar het zou de Volle Maan op de 23e kunnen zijn die het begin markeert van een nieuw hoofdstuk over intimiteit. Of je nu vrijgezel of gehecht bent, je kunt je ogen groot en blij maken door wat een versnelling of twee hoger gaat tussen jou en iemand die je duidelijk opwindt!

Er is deze maand een sterke en verregaande focus op zaken van het hart. Tijdens de eerste week van juli kun je beoordelen welke vakjes zijn aangevinkt met liefde en intimiteit en welke niet. Maar je wordt duidelijk over wat je wel en niet wilt in een liefdevolle of intieme verbinding. Gepassioneerde openbaringen en onthullingen wachten op de vraag of er iets naar een nieuw niveau gaat met het object van je genegenheid – of je besluit dat de behoeften van je hart ergens anders kunnen worden bevredigd.

Een nieuwe maan op de 9e zou alleenstaande Maagden meer kunnen opleveren dan vastgebonden maagden. Het markeert het begin van een nieuw begin met één vriendschap, en dingen kunnen van platonisch naar gepassioneerd gaan. Maar met Venus die je teken binnenkomt op de 21e, worden je aantrekkingskracht enorm verbeterd! Dan, met Mars die vanaf de 29e in actie komt, kan je sensuele en charismatische sfeer voor iedereen moeilijk te weerstaan zijn. Liefde en intimiteit gaan van lauw naar roodgloeiend!

Het is misschien pas eind juli dat zaken van het hart speciale aandacht en aandacht krijgen. Een Volle Maan op de 23e richt zich op ware liefde, diepe oprechte expressie en alle romantische dingen. Een nieuw hoofdstuk begint, maar het wordt nog beter als Jupiter van 28 tot het einde van dit jaar dezelfde gebieden beïnvloedt. Of je nu vrijgezel of gehecht bent, je lijkt klaar om te ontdekken wat wordt bedoeld met 'gelukkig in de liefde'.

Zelfs als je niet naar buiten kunt of sociaal bent op een manier die je zou willen, is er een sterk verband tussen sociale interactie en gepassioneerde vooruitgang. Single Scorpions zouden kunnen ontdekken wat er in de geest of in het hart is van iemand die als een vriend wordt gezien. Als je gehecht bent, heb je fantastische planetaire steun die je hoop, dromen en wensen beïnvloedt. Een gedeeld, gekoesterd doel kan van de grond komen, of misschien hebben jij en degene van wie je houdt iets te vieren.

Het kan een aangename vooruitgang zijn die buiten je emotionele sfeer wordt gemaakt, die je opvrolijkt of een sexy lente in je stap brengt. Het kan ook zijn dat je carrière de komende weken het leeuwendeel van de aandacht krijgt. Dat laat je met een kosmische missie om ervoor te zorgen dat zaken van het hart niet in de knel komen wanneer het uitkomt. Misschien zal succes je aantrekkingskracht vergroten. Maar of je nu vrijgezel of gehecht bent, laat je emotionele wereld de toevluchtsoord zijn die je nodig hebt.

Een nieuwe maan die van invloed is op partnerschappen en verplichtingen op de 9e, biedt een nieuwe start of een significante verschuiving in een liefdesverbinding. Deze maangebeurtenis wordt geassocieerd met exclusiviteit, verlovingen of huwelijk. Als je gehecht bent, heb je er baat bij om te besluiten iets anders te doen of je op onbekend romantisch of gepassioneerd terrein te wagen. Maar of je nu alleen bent of voor wie gesproken wordt, na deze maand zal een relatie misschien nooit meer hetzelfde zijn – om de liefste redenen!

Hartzaken kunnen in de eerste week van juli gespannen of onzeker zijn. Maar dit kan te wijten zijn aan het feit dat u een botsing ervaart tussen oud en nieuw. Als je gehecht bent, kan een minnaar zich sterk aan het verleden vastklampen terwijl je nieuw gepassioneerd territorium wilt ervaren. Maar er is een middenweg te vinden. Op de 23e verhoogt een Volle Maan in je teken emoties en kan de katalysator zijn voor een noodzakelijke release. Dus, als onderdrukte gedachten of gevoelens naar boven willen komen, laat ze dan!

Een nieuwe maan op de 9e brengt een nieuwe start met romantiek, oprechte expressie en alle geliefde dingen. Je verzorgende en medelevende kwaliteiten kunnen sterk worden verbeterd, en een minnaar of potentiële lieverd zal waarschijnlijk genieten van aandacht en genegenheid die op hun pad komt. Maar houd er rekening mee dat te veel van beide verstikkend kan zijn. Op de 21e werkt Venus magie met zaken van het hart. Venus wordt vergezeld door Mars op de 29e, en brengt passie die iets zoets en zachts kan veranderen in iets roodgloeiends, ongeacht je relatiestatus!