// Actueel

Bereid u voor om verouderde manieren van denken of overbrengen van uzelf op te geven. Een Nieuwe Maan-zonsverduistering op de 10e zou verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor uw houding, overtuigingen, filosofieën en favoriete manieren om te communiceren. Het zou het begin kunnen zijn van een nieuwe communicatiegerelateerde bezigheid of iets dat te maken heeft met leren of trainen. Maar een achterwaarts bewegende Mercurius zorgt hiermee tot de 22e voor vertragingen en mogelijk misverstanden, dus wees voorzichtig – en geduldig!

Een Nieuwe Maan-zonsverduistering richt zich op uw waarden en kostbaarheden, inclusief uw inkomen. Je zou kunnen ontdekken dat er meer dan één inkomstenstroom bestaat, maar je moet misschien accepteren dat je er niet meteen een kunt opzetten. Gedurende het grootste deel van juni heb je de kans om te beoordelen wat er veilig en stabiel is in jouw wereld en ben je van plan om meer van beide te brengen waar nodig. Het kan midden juni zijn wanneer ook iets dat verband houdt met uw carrière of levensrichting, duidelijker wordt.

Heeft u ooit in de rij gestaan waar een beveiligingsmedewerker sommige mensen langs laat lopen en anderen kortstondig tegenhoudt? De komende weken kunnen zo voor je aanvoelen. Nu Mercurius achteruitgaat in Tweelingen tot de 22e, zul je waarschijnlijk nadenken over waar je heen gaat en over veranderingen die mogelijk te laat zijn. Er kan een sterk stop / start-gevoel zijn bij wat u graag wilt ondernemen. Maar een Nieuwe Maan-zonsverduistering in je bord op de 10e verwijdert een barrière en geeft een 'groen licht' waarop je hebt gewacht!

Vanaf 11 juni heeft Mars invloed op inkomen en bezittingen. Hoewel het een golf van proactiviteit zou kunnen veroorzaken, niet alleen om een nieuwe inkomstenstroom te verkennen, maar om er een te identificeren en te realiseren, kan het ook buitensporige uitgaven aanmoedigen. Gelukkig vergezelt Venus Mars op de 27e. Mars zet je aan om je inkomen te vergroten – en Venus wil dat je overweegt om een creatief talent of vaardigheid in te zetten om dat te doen. De enige waarschijnlijke belemmering voor dit gebeuren is twijfel aan jezelf.

Mogelijk is er deze maand een merkbaar sterkere focus op vriendschappen en sociaal actiever zijn. Maar beide gebieden kunnen ook vatbaar zijn voor besluiteloosheid en misverstanden. Een Nieuwe Maan-zonsverduistering op de 10e richt zich op je naaste allianties en betrokkenheid bij eventuele groepen. Een nieuwe start wordt geboden met beide, en mogelijk een bepaalde vriend, dus laat voorbijgaan waar nodig. Weten wie je echte vrienden zijn, kan ook vertroostend en onthullend zijn.

Een Nieuwe Maan-zonsverduistering op de 10e spoort je aan om groter en hoger te denken met je carrière. Er wordt een verreikende nieuwe start aangeboden, maar deze is misschien niet zo onmiddellijk als u zou willen. Maar maak je geen zorgen, het is onwaarschijnlijk dat een kans door je vingers glipt. Overtuig uzelf er niet van dat u de boot heeft gemist; zelfs als het tegen het einde van juni is, trekt dat momentum aan. Je hebt genoeg tijd om je voor te bereiden op een verandering die op je afkomt – en je kunt er zeker van zijn dat je dat ook zult doen.

De komende weken bieden kansen om openstaande problemen in uw wereld op te lossen, die waarschijnlijk verband houden met uw liefdesleven en emotionele grondslagen. Je zou kunnen merken dat je focus op het creëren en verbeteren van stabiliteit in je wereld ook merkbaar toeneemt. Maar resoluties en afsluiting zijn mogelijk en zullen waarschijnlijk worden gevonden als juni ten einde loopt. Je zult ongetwijfeld fantastische kansen waarderen en verwelkomen om contact te maken met vrienden en de sociale scene te omarmen, op de een of andere manier, op de een of andere manier, vanaf de 27e.

Er zou een sterke focus kunnen zijn op geld losgekoppeld van inkomsten. Of u nu een bekwame en ervaren investeerder bent of graag manieren wilt verkennen om uw geld beter voor u te laten 'werken', u kunt tegen het einde van de maand met een ideale oplossing komen. Als je hebt ontdekt dat je inspanningen de laatste tijd geen resultaten hebben opgeleverd op het gebied van carrière, dan gaat dat veranderen vanaf de 11e. Bereid je voor om je professioneel gemotiveerder te voelen – en om indruk te maken op jezelf en anderen met wat je bereikt.

Mars activeert en vergroot het verlangen om veel te ontdekken dat geestverruimend en avontuurlijk is vanaf de 11e. Geestelijke en intellectuele groei kunnen de komende weken speciale aandacht krijgen. Het is ook mogelijk dat doelen die je jezelf stelt ambitieuzer zijn – of adrenaline opwekken! Op de 27e wordt Venus erbij betrokken en voegt een laagje troost toe aan alles wat je nastreeft. Dit kan een of andere leerervaring veranderen in iets waar je van gaat houden!

Een Nieuwe Maan-zonsverduistering op de 10e zou een werkgerelateerde beslissing of dilemma kunnen creëren en een krachtige frisse start kunnen geven aan wat je dagelijks doet. Een dieet of fitnessregime dat op dit moment werd gestart, zou ook indrukwekkende resultaten kunnen opleveren. Je hebt dan een Volle Maan in je bord op de 24e die waarschijnlijk niet onopgemerkt zal blijven. Het is de zon die relaties en verplichtingen beïnvloedt die een grote rol kunnen spelen bij het oplopen van emoties. Met iemand mag er ook geen sprake meer zijn van 'om de tuin slaan'.

Een Nieuwe Maan-zonsverduistering op de 10e beïnvloedt creativiteit en zelfexpressie. Er kan nieuws over een baby of kind binnenkomen. Probeer diep te putten uit een creatief talent of vaardigheid die sluimerend heeft gelegen of die het verdient om ook naar een nieuw niveau te worden gebracht. Mars beïnvloedt partnerschappen en verbintenissen van 11 tot eind juli. Dit kan het libido verhogend en bevredigend zijn op het ene niveau, maar confronterend of agressief op het andere. Misschien moet u een gezamenlijke inspanning leveren om deze intens gepassioneerde energie op een positieve en plezierige manier te benutten!

Een Nieuwe Maan-zonsverduistering op de 10e richt zich op je emotionele fundamenten. Dit kan hoe dan ook een nieuwe start betekenen met een liefdesband. Het kan ook het begin zijn van een ingrijpende verandering in uw huis of gezin. In beide gevallen kan er ook meer dan één optie zijn om uit te kiezen. Maar een achterwaarts bewegende Mercurius tot de 22e zou vertragingen en besluiteloosheid kunnen veroorzaken. Dus neem de tijd, beoordeel uw opties en geef informatie – en duidelijkheid – een kans om aan te komen. Tegen het einde van de maand zou veel duidelijker moeten zijn.

// Liefde

Je zou vastbesloten moeten zijn om gepassioneerde ontmoetingen te weerstaan of te vermijden om ze deze maand niet te ervaren! Uw heersende planeet Mars beïnvloedt ware liefde, romantiek en diepe oprechte expressie van 11 tot eind juli. Een golf van gepassioneerde energie kan een speciale verbinding helpen vormen of bloeien. Het wordt zelfs nog beter wanneer Venus op de 27e dezelfde gebieden aantast. Je liefdesleven zou deze maand zoet en teder kunnen zijn, maar ook niet zonder een deel van de gloeiend hete lust!

Jouw heersende planeet Venus kan elke liefdesboodschap extra lief en teder maken. Je hoofd zou kunnen wervelen van romantische gedachten, en je zou deze kunnen uitdrukken met de welsprekendheid van een dichter. Maar andere planetaire activiteiten suggereren dat uw persoonlijke wereld verre van persoonlijk zou kunnen worden. Als je iets verborgen hebt gehouden of uit de buurt van nieuwsgierige blikken of oren hebt gehouden, kan je geheim algemeen bekend worden als juni ten einde loopt.

Een Nieuwe Maan-zonsverduistering in je bord op de 10e biedt een nieuwe start in elk deel van je wereld. Als gepassioneerde vooruitgang op uw agenda staat, grijp dan uw kans om een nieuw tijdperk te omarmen met zaken van het hart. Je profiteert ook van een mix van tedere Venus-energie en vastberaden, gepassioneerde Mars-energie om je te helpen gedachten, gevoelens en verlangens te uiten. Het vormen of versterken van een intellectuele band met een minnaar of potentiële geliefde is mogelijk. Zo ook praten tot zonsopgang!

Pas als juni ten einde loopt, krijgen zaken met betrekking tot liefde en relaties speciale aandacht. De komende weken zullen ongetwijfeld een nieuwe start brengen, maar het kan zijn dat u een zelfverzekerde beslissing moet nemen over waar u wilt afsluiten. Een Volle Maan die partnerschappen en verplichtingen beïnvloedt op de 24e markeert het begin of einde van een relatie. Maar het kan ook nuttig aangeven aan wat – of wie – u zich gewoonlijk of onrealistisch vastklampt.

Met de machtige, gepassioneerde Mars die op de 11e je bord binnenkomt, kunnen jij en je libido nieuw leven ingeblazen en verjongd voelen. Je kunt ook een sexy, zelfverzekerde sfeer uitstralen die een geliefde of potentiële minnaar ongetwijfeld aantrekkelijk zal vinden. Venus arriveert in je teken op de 27e en brengt warmte en tederheid om zich te vermengen met wellustige Mars-energie – en mogelijk af en toe te kalmeren wanneer dat nodig is!

Sexy activiteit en energie om gepassioneerde vooruitgang te boeken zijn deze maand 'achter de schermen'. Dat betekent niet dat je liefdesleven net zo opwindend zal zijn als het zien van verf drogen, of je zult het seksleven van een boom hebben. Een Volle Maan die ware liefde en romantiek beïnvloedt op de 24e markeert het begin van een nieuw hoofdstuk met zaken van het hart, op de een of andere manier. Misschien vind je het ook leuk om gepassioneerde mogelijkheden privé te overpeinzen of ervoor te zorgen dat je liefdesleven jouw zaak is, en niemand anders is voor de verandering.

De nadruk in je liefdesleven deze maand zou kunnen liggen in het in evenwicht brengen van wat traditioneel en voorspelbaar is, met een verlangen om nieuwe romantische of gepassioneerde grond te doorbreken. U hoeft niets of iemand vrij te geven die u vastbesloten bent te behouden. Maar je moet ook niet weerstaan aan het verkennen en omarmen van wat nog niet is geprobeerd of onconventioneel, op het gebied van liefde en intimiteit. Wees bereid om je teen in zoet water te dopen, een gepassioneerde grens te verleggen of een regel te verleggen om te zien wat er gebeurt!

De voorspelbaarheid van de romantiek of relaties kan worden vervangen door iets grilliger of vluchtiger, vooral halverwege de maand. Een overvloed aan gepassioneerde energie kan positief of onbehulpzaam worden benut. Of jij het nu bent die op de knoppen van een geliefde drukt of andersom, potentieel krachtige emotionele vibes kunnen in kalme en plezierige wateren worden gestuurd in plaats van brandstof toe te voegen aan confrontatie of agressie.

Een krachtige Nieuwe Maan-zonsverduistering richt zich op relaties en verplichtingen op de 10e, en brengt een nieuwe start of schone lei voor uw betrokkenheid bij anderen – of iemand in het bijzonder. Hoewel de Eclips een zaak naar voren zou kunnen brengen om duidelijk te worden gezien, zou achterwaarts bewegende Mercurius tot de 22e voor verwarring en complicaties kunnen zorgen. Maar gebeurtenissen deze maand beloven meer diepten van begrip en duidelijkheid die het begin van een nieuw tijdperk markeren, zowel qua relatie als qua toewijding.

Tot de 24e zou er voorspelbaar veel in uw emotionele wereld kunnen tikken. Een Volle Maan in uw teken kan emoties aanwakkeren en de bron van het opbouwen van spanning naar een hoger niveau tillen. De maan kan een korte bron van ongemak zijn als het je ertoe aanzet om je emotionele bonen te morsen en aan iemand te onthullen wat je echt bezighoudt of in je hart. Maar je zult waarschijnlijk zien hoe loslaten in opluchting verandert, en je zelfvertrouwen wordt versterkt doordat je jezelf kwetsbaar maakt – eindelijk!

Een Nieuwe Maan-zonsverduistering op de 10e brengt een golf van verandering in liefde, romantiek en intimiteit. Maar een achterwaarts bewegende Mercurius zorgt voor onheil met misverstanden en communicatie-ongelukken tot de 22e. Gelukkig staan de liefdesgoden aan jouw kant, want de gepassioneerde Mars beïnvloedt relaties vanaf de 11e. Venus voegt zich dan op de 27e bij Mars en helpt om een betere balans te creëren tussen je verhoogde libido en de meer sensuele, tedere kwaliteiten van de liefde!

Tot de 27e zegent Venus alles wat te maken heeft met ware liefde, romantiek en intimiteit. Na de 27e beïnvloedt Venus routines, welzijn en werk. Als je alleenstaand bent, is dit een goed voorteken voor het vinden van liefde op weg naar je werk, ergens gezondheidsgerelateerd of een bloeiende kantoorromantiek. Als je gehecht bent, laat je fantasie dan een fantastische brandstof zijn om je romantische kwaliteiten naar voren te laten komen. Je zou eraan kunnen worden herinnerd dat er niets saai is aan het schrijven van die liefdesbrief, dat liedje of gedicht!