// Actueel

Deze maand gaat over het verzamelen van informatie, het verwerken en vrijgeven ervan. Hoeveel u wilt dat anderen weten – of waarop u denkt dat ze recht hebben – is aan u. Als het vrijgeven van informatie op een need-to-know-basis u uitkomt, blijf daar dan bij. Communicatief gezien zullen uw woorden een zwaardere invloed hebben, dat is zeker. Je laat anderen er geen twijfel over bestaan ​​hoe je zegt wat je bedoelt en meent wat je zegt. Maar probeer iemands haar niet te scheiden met iets dat impulsief of kwetsend wordt gezegd.

Er zal deze maand ongetwijfeld de nadruk liggen op uw waarden en kostbaarheden. Nu Mars uw inkomsten en wat u bezit, beïnvloedt, kan uw wens om uw inkomen te verhogen sterk worden vergroot. Of het nu gaat om een ​​loonsverhoging of overwerk, uw banksaldo weerspiegelt uw inspanningen. Maar het eerder genoemde gedeelte ‘waarden’ is ook van toepassing. Als uw inkomen uw inspanningen niet weerspiegelt, vindt u misschien een werkgever die u zal betalen wat u waard bent.

De hartstochtelijke planeet Mars arriveert in jouw teken en zal tot 23 april op Mars magie werken. Je staat op het punt een kracht te worden waarmee rekening moet worden gehouden, en het woord ‘zelfgenoegzaamheid’ zal niet in je vocabulaire voorkomen! Je hernieuwde drive kan ook worden toegepast om carrièregerelateerde veranderingen door te voeren. Dit wordt versterkt door een nieuwe maan op 13 maart, die een frisse start of een professionele schone lei biedt. Ambitieus kan worden opgeroepen en toegepast op manieren die je misschien al een tijdje niet hebt gedaan!

U bent er misschien aan gewend geraakt om op ten minste één gebied moeite te doen of uw plicht te boven te gaan. Gelukkig spoort Mars je aan om uit te rusten en op te laden op alle mogelijke manieren. Zelfzorg is niet langer iets dat je toepast als je daar de tijd voor hebt. Het staat op het punt essentieel te worden. Maar zelfs terwijl je achterover leunt en rust, kan een heerlijke ontwikkeling op het carrièrefront nu maart ten einde loopt, ervoor zorgen dat je met plezier in de lucht stoot.

Hoewel je misschien niet sociaal kunt zijn of kunt netwerken op manieren die je zou willen, houdt niets je tegen om je gezicht en naam op een andere manier bekend te maken. De drang om opnieuw contact te maken met oude vrienden zou in maart kunnen toenemen. Maar netwerken op professioneel niveau kan ook een prioriteit worden en nuttig blijken. Als je veel moeite hebt gedaan om de veiligheid en stabiliteit in je wereld te vergroten, dan kan wat er rond de 13e gebeurt, je helpen een enorme zucht van verlichting te slaken.

Als je de afgelopen weken hebt nagedacht over carrièregerelateerde mogelijkheden, dan staat je op het punt gedachten in daden om te zetten. Mars is van plan u te helpen het gas aanzienlijk hoger te zetten om professionele vooruitgang te boeken. Het is alsof het universum op instructies van jou wacht met betrekking tot een carrièregerelateerde verandering. Nu maart ten einde loopt, kan een financiële evaluatie onwelkom aanvoelen. Maar u zult waarschijnlijk dankbaar zijn voor het nieuwe perspectief dat u opdoet of de weg die u hierdoor kunt ontdekken.

Als je er genoeg van hebt om binnen dezelfde vier muren te worden opgesloten, zou je geest zich kunnen concentreren op het aanbod van geestverruimende mogelijkheden. Nu Mars grote ideeën, verre oorden en alles wat geestverruimend is, beïnvloedt, zou je plannen om te studeren, te leren of te reizen kunnen verkennen of nastreven. Een vergelijkbaar niveau van vastberadenheid zou ook op het werkfront kunnen worden toegepast. Of je nu aandringt op een interne verandering of ergens anders werk zoekt, een nieuwe maan op de 13e zorgt voor een nieuwe start.

Mars kan je helpen om expressiever te zijn als het gaat om het kwetsbaar maken van jezelf voor iemand. Dat is iets om te verwelkomen, niet om kwalijk te nemen. Maar de passieplaneet kan ook problemen opleveren met geld dat als zand door je vingers stroomt. Het kan ook zijn dat geld dat geen verband houdt met uw inkomsten, moet worden herzien. Gelukkig beïnvloedt Venus alles wat met het werk te maken heeft. De planeet van comfort kan te hulp schieten om, indien nodig, uw inkomsten te verhogen.

Vanaf 3 maart heeft passie-planeet Mars invloed op uw relaties, partnerschappen en verplichtingen. Deze kunnen zowel liefde als zakelijk zijn. Je hebt krachtige energie die vonken in inferno’s kan veranderen. Zorg er dus voor dat dit positief en plezierig wordt aangewend in plaats van confronterend. Een nieuwe maan op de 13e brengt een nieuwe start of een schone lei met betrekking tot uw huis, gezin of huiselijke opstelling. Een prettige ontwikkeling of afleiding lijkt in petto!

Mighty Mars zorgt voor een instroom van energie in uw werk en dagelijkse routines. Als het de laatste tijd problemen met de workloads opleverde, kunt u de vastberadenheid oproepen om de decks met gemak leeg te maken. Als een dieet of gezondheidsregime alles is geweest-praten-en-geen-actie, dan zou het deze maand ook met enthousiasme kunnen beginnen. Nu maart ten einde loopt, verschuift de nadruk naar huis, gezin en uw carrière. In eigen land en professioneel beginnen nieuwe hoofdstukken – en op manieren die ongetwijfeld een verademing zullen zijn.

Maart tikt door tot de 13e, wanneer een nieuwe maan een nieuwe start of een nieuw begin voor uw inkomsten brengt. Je hebt ook Venus en Neptunus die samenwerken om je inkomen te vergroten op een manier waarvoor je misschien een creatief talent of vaardigheid nodig hebt. Zelfs het herleven van ideeën die in het verleden zijn geprobeerd en niet geprobeerd, is ‘creatief’! Je hebt gelijk als je gelooft dat vasthouden aan wat bekend is, dezelfde resultaten zal opleveren voor je banksaldo. Het is tijd om slimmer te worden!

Mars brengt intense energie naar uw huis, familie of degenen met wie u uw verblijfplaats deelt. Het is dus misschien het beste om aan de zijlijn te blijven in plaats van betrokken te raken bij gespannen, binnenlandse ontwikkelingen. Maar als je de invloed van Mars gebruikt om te helpen met een huisgerelateerd plan, kan dit indrukwekkende resultaten opleveren. Een nieuwe maan in je bord op de 13e geeft een nieuwe start aan elk deel van je wereld waar je er een wilt – dus kies verstandig. Nu Venus en Neptunus samenwerken, zou je ideale manieren kunnen vinden om ook je altruïstische, liefdadige of medelevende kwaliteiten te focussen.

// Liefde

Nu de gepassioneerde Mars invloed heeft op hoe je denkt en communiceert, kan er niet meer om de hoek worden gelopen als het gaat om zeggen wat je wilt – en wanneer je het wilt! Maar zaken van het hart krijgen een zoetere en sensuele sfeer vanaf de 21e zodra Venus je bord binnenkomt. Of u nu alleenstaand bent of gehecht, uw aantrekkingskracht wordt vergroot. Kijk wat de harmonieuze en sensuele Volle Maan op de 28e ook doet voor één verbinding!

Iemand kan je hart sneller laten kloppen, vooral rond de nieuwe maan op de 13e. Het universum staat op het punt de deal tussen jou en een speciaal iemand ‘zoeter’ te maken. Maar het is jammer dat een groot deel van je liefdesleven verborgen of privé gehouden kan worden. Vanaf de 21e beïnvloedt Venus geheimen, alles wat mysterieus en onthecht is. Je liefdesleven staat op het punt ‘jouw zaak’ te worden, of anderen zullen op een need-to-know-basis in beeld worden gebracht. Volgende maand? Een heel ander verhaal!

Met gepassioneerde en libido-verhogende Mars in je bord vanaf de 3e, is je sexy mojo terug met wraak! Maar onthoud dat wat jij misschien als ‘bleh’ romantisch of intiem beschouwt, een geliefde of potentiële lieverd het misschien moeilijk kan hebben om bij te blijven. Het is waarschijnlijk de Volle Maan op de 28e die een geruststellende schijnwerper op een speciale verbinding schijnt. Deze maangebeurtenis belicht niet alleen alle dingen die met ware liefde te maken hebben, maar voor sommige Tweelingen betekent het het pitter-geklets van kleine voetjes!

Nu u deze maand veel aandacht besteedt aan het nemen van carrièregerelateerde stappen, kan het zijn dat u moeite heeft om zaken van het hart in uw drukke agenda te passen. Maar doe je best om ervoor te zorgen dat liefde en fysieke nabijheid in welke vorm dan ook niet opzij worden geschoven. Het kan de Volle Maan op de 28e zijn die je emotionele basis beïnvloedt en mogelijk je focus verschuift naar liefde of relatiezaken. Het is ook mogelijk dat de familie van jou of een geliefde je op de een of andere manier nodig heeft.

Naarmate maart vordert, escaleert er iets tussen jou en een speciaal iemand. Dit kan de vorm aannemen van een gesprek waarvan je weet dat het moet worden gevoerd, of je nu alleenstaand bent of gesproken wordt. Afleidingen in andere delen van jullie wereld zouden deze discussie of uitwisseling kunnen vertragen tot de Volle Maan op de 28e. Maar op de een of andere manier is het tijd voor een beslissing. Hoe meer tijd je vrijmaakt om een ​​zinvol gesprek te voeren met je minnaar, hoe aangenamer het resultaat kan zijn.

Een heerlijk gevoel van verwachting zou deze maand je emotionele wereld kunnen doordringen, vooral vanwege een nieuwe maan op de 13e. Dit geeft een aangename frisse start aan één verbinding, en als zowel Venus als Neptunus er tegelijkertijd bij betrokken zijn, wordt alles wat er gebeurt nog magischer. Verloving? Huwelijk? Beide zijn sterke mogelijkheden. Maar eindelijk zou je ook kunnen voelen dat je krijgt wat je wilt en nodig hebt vanuit een liefdesband.

Het kan zijn dat pas op de 21e, wanneer liefdesplaneet Venus partnerschappen en verplichtingen beïnvloedt, je de sfeer in je emotionele wereld voelt veranderen. Venus kan een uitstekende bemiddelaar zijn en helpt eventuele verschillen in een ontluikende of bestaande verbinding weg te werken. Maar als je al een partner bent, kan een nieuw niveau van verbondenheid ervoor zorgen dat alles wat gespannen is, zoveel beter beheersbaar aanvoelt.

Als je single bent, heb je een nieuwe maan die op de 13e glorieus samenwerkt met Venus en Neptunus. Dit luidt een nieuwe start in met een bijzonder persoon. Zeggen dat er een diepe emotionele en spirituele connectie zal zijn, is ook een understatement. Als er over je wordt gesproken, kunnen jij en een geliefde manieren vinden om meer plezier, ontspanning en plezier aan je verbinding te brengen. Maar sommige Scorpions zijn hier misschien al in uitgeblonken – babynieuws zou een duidelijke mogelijkheid kunnen zijn.

Vanaf de 21ste beïnvloedt Venus alles wat te maken heeft met ware liefde en diepe, oprechte expressie. Communiceren wat u bezighoudt of in uw hart leeft met de welsprekendheid van een dichter kan veel gemakkelijker zijn. Maar of je nu vrijgezel bent of voor wie gesproken wordt, op de 26e vestigen de zon en Venus op nieuwe manieren je aandacht op liefde en fysieke nabijheid. Stel je geest open voor nieuwe gepassioneerde mogelijkheden, en wees voorbereid om te gaan waar je hart zich eerder misschien niet had gewaagd!

Misschien heb je er moeite mee om deze maand je hart niet diep te laten raken door een speciaal iemand! Een datum voor je dagboek is 13 maart, wanneer een nieuwe maan glorieus samenwerkt met Venus en Neptunus. Alle drie beïnvloeden de communicatie op magische wijze. Misschien ben jij degene die je hart opent op manieren die een romanschrijver jaloers kunnen maken. Of u kunt de ontvanger zijn van woorden, gesproken of geschreven, die uw hart sneller doen kloppen – of een traan van geluk in uw ogen brengen!

Voor het eerst in twee jaar heb je gepassioneerde en libido-verhogende Mars die de ware liefde en alle romantische dingen vanaf de derde beïnvloedt. Tot 23 april wordt nadenken over wat je romantisch of intiem zou willen ervaren vervangen door beslissende actie. Of je nu vrijgezel bent of wordt gesproken, als het erom gaat in naam van de liefde te zeggen wat je wilt en nodig hebt, zal het voorwerp van je genegenheid weten dat je zegt wat je bedoelt en meent wat je zegt!

Een nieuwe maan in je bord hebben is op zichzelf al geweldig. Maar Venus en Neptunus begeleiden het maanevenement van deze maand op de 13e en voegen echte magie toe aan zaken van het hart. Of je nu vrijgezel bent of gehecht, liefde kan ontstaan ​​of bloeien door je onzelfzuchtige kwaliteiten naar voren te laten komen. Je zou waarschijnlijk op elk moment anderen helpen zonder enige agenda. Maar het is door vriendelijkheid, mededogen of liefdadigheid te tonen dat deze maand een verrassend domino-effect op je liefdesleven kan hebben.