// Actueel

U krijgt deze maand een reeks groene lampjes om uw inkomen te verhogen. Nu Venus invloed heeft op hoe je denkt en communiceert, zou je kunnen ontdekken dat je bezit wat verkopers het ‘geschenk van de kloof’ noemen. Je zou ook een reeks ideeën kunnen bedenken om geld te verdienen, en dit wordt versterkt door een nieuwe maan die je inkomsten op de 11e beïnvloedt. Er wordt een financiële nieuwe start geboden, en uw huis zou ook de toon kunnen zetten om geld te verdienen. De dagen van die wolf aan je deur zijn geteld!

Een gevoel van evenwicht en opluchting voelen met betrekking tot uw inkomsten, zal u ongetwijfeld helpen om u optimistischer en zekerder te voelen. Van 8 tot begin juni bewerkt Venus een uniek merk van magie met uw waarden en kostbaarheden, namelijk uw inkomen. U kunt ook twee opties hebben om uw banksaldo op te krikken. Maar de financiële nadruk van deze maand gaat verder met een Maansverduistering van de Volle Maan op de 26e, die van invloed is op geld dat u niet verdient. Een schuld zou tot het verleden kunnen behoren.

Bijna de hele maand mei is waarschijnlijk comfortabel en eenvoudig zeilen, vooral met Venus in uw bord die een kussen van comfort biedt en uw verleidelijke kwaliteiten versterkt. Maar op 29 juni gaat je heersende planeet Mercurius retrograde tot 22 juni. Normaal gesproken kun je dit waarschijnlijk op je gemak nemen. Maar eind mei valt samen met verwarrende, wazige planetaire activiteit. Miscommunicatie en misverstanden kunnen wijdverbreid zijn, dus wees voorzichtig.

Als je de hele maand assertieve Mars in je bord hebt staan ​​en dingen waarmaakt, kan dit ertoe leiden dat je het gevoel krijgt dat je actie moet ondernemen of een bepaalde richting moet inslaan. Maar Mars lijkt je graag aan te moedigen om te accepteren dat een visie of een aspiratie geen pipedream is. Er kan iets ongewoons of onconventioneels zijn aan wat u graag wilt ontdekken of nastreven. Maar dat maakt het zo interessant en aantrekkelijk. Daarom voel je je extra jubelend als je er een succes van maakt!

Als je een carrièrestap hebt overwogen of professioneel een gedurfde stap hebt gezet, geeft de nieuwe maan op de 11e het groene licht waarop je hebt gewacht. Je hebt niet alleen een nieuwe start in je carrière, maar het lijkt erop dat je bezig bent met iets met ernstige financiële gevolgen. Maar let op hoe Mercurius retrograde gaat op de 29e, elektronische communicatie zoals teksten en e-mails op een dwaalspoor kan brengen. Neem waar mogelijk de telefoon op of spreek persoonlijk af!

Er zal waarschijnlijk een scheiding zijn tussen carrière en huishoudelijke zaken, hoewel deze niet gelijkmatig zal zijn. Nu Venus uw carrière vanaf de 8e beïnvloedt, wordt u waarschijnlijk professioneel opgemerkt en gewaardeerd. Maar nu Mercurius op de 29e achteruitgaat, kan carrièregerelateerde duidelijkheid verwarrend worden. Je hebt dan een Maansverduistering van de Volle Maan die je emotionele basis beïnvloedt. Er zou een huisgerelateerd hoofdstuk kunnen beginnen, of een plotselinge gezinsaangelegenheid heeft dringend aandacht nodig.

Deze maand kunt u de beveiliging in uw wereld toekomstbestendig maken en verbeteren. Een nieuwe maan biedt een nieuwe start met geld dat niet is gekoppeld aan uw inkomsten. Een schuld kan worden weggevaagd of er kan een investeringsmogelijkheid ontstaan. Maar u kunt ook een idee bedenken om een ​​tweede inkomstenstroom of commissie te creëren, een royalty, dividend of bonus komt eindelijk op uw pad. Aan het einde van mei, zou je kunnen accepteren dat het tijd is om een ​​nieuwe manier van denken en overbrengen aan jezelf over te nemen – met succes!

Er is veel bedrijvigheid op financiële fronten, maar dat hoeft niet per se verband te houden met uw inkomen. Een nieuwe maan heeft invloed op wat u bezit, verschuldigd bent of deelt, zoals gezamenlijke bankrekeningen of investeringen. Er kan een kans ontstaan ​​om te speculeren om te accumuleren, of geld uit een korting, bonus, schikking of erfenis is mogelijk. Maar probeer alles op papier te krijgen, want een retrograde Mercurius- en Volle Maan Maansverduistering kan geldgerelateerde verwarring of misverstanden veroorzaken.

Mei kan een cruciale maand zijn om nooit te vergeten en om meer dan één reden. Je hebt een nieuwe maan op de 11e die invloed heeft op je werk en wat je dagelijks doet, om te beginnen. Dit zou een nieuwe start kunnen betekenen op het werk of met een gezondheidsregime. Maar het grootste nieuws betreft een Maansverduistering van de Volle Maan die plaatsvindt in uw teken op de 26e. De emoties kunnen hoog oplopen, maar dit kan nodig zijn om te verwijderen of los te laten wat verouderd is of eerder hinderlijk dan nuttig.

Vanaf de 8e beïnvloedt Venus het werk en de dagelijkse routines. U kunt zich meer geïnspireerd voelen op het werk of ontdekken dat werkgerelateerde relaties evenwichtiger worden. Als er een gezondheidsregime is dat u heeft uitgesteld, is het misschien gemakkelijker dan u dacht dat het zou zijn, of zijn de resultaten extra indrukwekkend! Maar aan het einde van mei, betekent retrograde Mercurius het opnieuw volgen van stappen met werk. Miscommunicatie of misverstanden zijn waarschijnlijk. Maar dat geldt ook voor de mogelijkheid om terug te keren naar een vorige baan of functie.

Hoewel May veel nadruk legt op je liefdesleven, krijgen vriendschappen, de sociale scene of samenwerkingen ook speciale aandacht. De krachtige Maansverduistering van de Volle Maan op de 26e kan je op meer dan één manier beïnvloeden. Het zou het einde of een nieuw begin met één alliantie kunnen markeren. Maar dit maanevenement richt zich ook op je diepste hoop, dromen en wensen. Is het mogelijk dat er eindelijk een nauw gekoesterde ambitie of ambitie kan komen? Sluit het niet uit!

Met Venus die vanaf de 8e warmte brengt op uw emotionele fundamenten, kunnen uw huis en gezin een grotere bron van comfort zijn. Het feit dat de planeet van liefde en creativiteit uw huiselijke omgeving beïnvloedt, maakt de komende weken ideaal voor huisgerelateerde verbeteringen of het versterken van gezinsbanden. Dan heeft een Maansverduistering van de Volle Maan invloed op je carrière op de 26e. Dit kan betekenen dat u naar nieuwe professionele weiden moet verhuizen. Het kan ook eindelijk erkenning brengen die je hebt verdiend.

// Liefde

De vooruitgang op het gebied van romantiek of relaties is sterk verbonden met hoe u deze maand denkt en communiceert. Venus beïnvloedt alles wat intellectueel is en hoe je jezelf overbrengt. Je zou intellectuele binding iets hoger op je lijst kunnen zetten. Iedereen die je mentaal gestimuleerd kan houden, kan geluk hebben. Single? Liefde kan voor de deur staan ​​- letterlijk!

Een nieuwe maan in uw bord op de 11e biedt een nieuwe start of een schone lei in elk deel van uw wereld. Of je nu vrijgezel bent of gehecht, gebruik deze maan-energie om je te helpen je meer te concentreren op wat je wilt ervaren met zaken van het hart. Je hebt volop gepassioneerde planetaire activiteit om je te helpen met terecht optimisme vooruit te kijken en alle spijt achter je te laten die aan je verleden zijn gehecht.

Zodra de liefdesplaneet Venus op de 8e in je teken komt, worden niet alleen je aantrekkingskracht briljant verbeterd, maar kunnen je jeugdige kwaliteiten ook naar voren komen. Bereid je voor op een golf van warmte, liefde en bewondering die jouw wereld binnenkomt. Op de 26e richt een Volle Maan Maansverduistering zich op partnerschappen. Op de een of andere manier breekt een nieuw tijdperk aan met een bepaalde relatie.

Vanaf 8 mei beïnvloedt Venus alles wat onzichtbaar of ver weg is in jullie wereld. Dit kan betekenen dat liefde en intimiteit de komende weken meer privé of geheimzinnig worden. Maar of je nu vrijgezel bent of gehecht, de planeet van liefde kan ook helpen bij het verbeteren of genezen van emotionele problemen of wonden. Als je worstelt met een of meer uit je verleden, kan dit de maand zijn waarin je iemand laat rusten.

Als je een alleenstaande leeuw bent, beïnvloedt Venus het sociale leven en kan het onthullen dat iemand die je als vriend beschouwde, andere ideeën heeft. Iets zou binnenkort van platonisch naar gepassioneerd kunnen gaan. Maar het is de Maansverduistering van de Volle Maan op de 26e die een krachtige en verreikende invloed heeft. Een nieuw romantisch tijdperk breekt aan en ook een ontwikkeling waarbij een kind – of baby betrokken is – is niet uitgesloten!

Dit kan een maand zijn waarin consistente focus nodig is buiten je emotionele sfeer. Professionele of huiselijke kwesties kunnen zaken van het hart naar beneden duwen. Maar je emotionele wereld of een speciale relatie kan aandacht nodig hebben of eisen nu May ten einde loopt. Tussen alles wat wazig of verwarrend is, is een wegwijzer die een nuttige en realistische weg vooruit wijst.

Vanaf de 8e brengt Venus warmte en inspiratie voor uw verheven doelen. Of je nu vrijgezel bent of gehecht, elk avontuur of ambitieus plan bevat overal romantiek! Je wordt aangemoedigd om jezelf te verwijderen uit een romantische of relatiecomfortzone en moediger te zijn in naam van liefde. Wees niet verbaasd als liefde of intimiteit ook een meer spirituele en filosofische sfeer krijgt.

Een nieuwe maan op de 11e die van invloed is op partnerschappen en verplichtingen, brengt een nuttige en tijdige frisse start van een relatie, al dan niet in de dop. Maar of je nu vrijgezel bent of gehecht, zaken van het hart krijgen een diepere sfeer. De intimiteit tussen jou en een gelukkige persoon kan naar een nieuw, dieper niveau gaan. Onontgonnen gepassioneerd territorium, hier kom je!

Vanaf de 8e beïnvloedt Venus partnerschappen en verbintenissen, waardoor een welkome mix van warmte en balans in een speciale relatie wordt gebracht. De Maansverduistering van de Volle Maan in uw teken op de 26e verhoogt ook emoties en verwarring. Maar elke besluiteloosheid zal worden vervangen door duidelijkheid die de weg voorwaarts wijst met één betrokkenheid of potentiële connectie.

Een schitterende nieuwe maan op de 11e markeert een nieuwe start met liefde, romantiek, oprechte expressie en intimiteit. Je wordt eraan herinnerd dat liefde leuk en luchtig moet zijn en dat er veel gelachen moet worden. De komende weken zijn ook ideaal om op een creatieve manier gedachten en gevoelens te uiten. Wanneer heb je voor het laatst een liefdesbrief geschreven of iets speciaals gemaakt voor degene van wie je houdt?

Een golf van warmte doordringt je emotionele wereld vanaf de 8e, aangezien Venus liefde, diepe expressie en intimiteit beïnvloedt. Enkele Waterdragers zouden potentiële minnaars kunnen vinden die naar hen toe aangetrokken worden – en verscheurd worden tussen twee geliefden is een mogelijkheid. Als je gehecht bent, neem dan het aanbod van het universum aan om meer plezier in je verbinding te brengen. Je wordt eraan herinnerd hoe sexy lachen kan zijn!

Het universum lijkt erop gebrand om u aan het roer te laten staan ​​als het gaat om romantiek en de voortgang van relaties. Dit kan te wijten zijn aan de focus die wordt gelegd op zaken thuis en op het werk. Maar nu Venus vanaf de 8e je emotionele basis beïnvloedt, kan je huis een comfortabeler liefdesnest worden, of kan een familielid Cupido goed spelen! De 31e is ook een geweldige datum om liefde te vormen of te bloeien. Maak er het beste van!